Kapcsolódó tartalmak: étkezés

Hír: Cafeteria: brutális kártérítést fizet a magyar kormány

2017. szeptember 19. 09:45
 
Kifizette egykor a Ticket Express utalványokat forgalmazó francia Edenredet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A francia étkezésicsekk-forgalmazó kiebrudalása a magyar csekkpiacról eddig 10,1 milliárd forintba került az adófizetőknek, ám újabb kártérítések is jöhetnek még - tudta meg a Zoom.hu.

Hír: A kormány kiemelten kezeli a magyar emberek egészségét

2017. október 05. 07:49
 
"A kormány és azon belül a Földművelésügyi Minisztérium kiemelt figyelmet fordít a magyar emberek egészségének javítására, ennek megfelelően a népbetegségeket okozó rossz szokások, úgymint a dohányzás, a mozgásszegény életmód vagy az egészségtelen étkezés visszaszorítása mellett a levegő szennyezettségének csökkentésére is törekszik” – mondta V. Németh Zsolt a Tiszta Levegő Párbeszéd elnevezésű nemzetközi konferencián.

Hír: Ételt csak okosan már az óvodában is!

2018. március 06. 07:53
 
Egészen kiskortól taníthatók az élelmiszerbiztonság alapjai, hívja fel a figyelmet budapesti óvodákban szervezett rövid játékos előadásaival a Nébih „Ételt csak okosan!” kampány csapata. Az ingyenes programhoz a közeljövőben az ország területén működő önkormányzati, alapítványi és egyházi fenntartású óvodák is csatlakozhatnak majd.

Hír: A vezetők nagyban befolyásolják az alkalmazottak étkezési szokásait

2019. február 05. 09:39
 
A munkahelyünk közvetlenül befolyásolja fizikai, szellemi, gazdasági és társadalmi jóllétünket, ezáltal családjaink, közösségeink és társadalmunk egészségét is. Az egészségfejlesztő munkahely egyre kitüntetettebb szerepet kap, mivel a magán- és közintézmények egyre inkább felismerik, hogy a globalizálódó piacon az üzleti siker csakis egészséges, képzett és motivált munkaerővel érhető el. Összegyűjtöttünk néhány külföldi egészségmegőrző programot, melyekről érdemes példát vennünk.

Hír: A munkahelyi étkezdék nehezebben tudják kigazdálkodni a SZÉP kártyások ebédjét

2019. február 20. 08:55
 
Azok a vendéglátó egységek, ahol a vendégkör meghatározóbb része nem SZÉP kártyával fizet (nagyobb éttermek, szállodák stb.), könnyebben tudják kigazdálkodni a különbözetet, amit a cafeteria változása eredményezett. A munkahelyi étkezdék, büfék stb., azaz a kisebb elfogadóhelyek helyzete sokkalta nehezebb, ahogy az ott étkezőké is.