Kapcsolódó tartalmak: Varga Mihály

Hír: Járulékcsökkentésről és 100 ezer üres álláshelyről beszélt Varga Mihály

2016. szeptember 14. 08:27
 
Megegyezik a kormány és gazdasági partnerei nézete arról, hogy a közterhek csökkentése keretében legközelebb a járulékokat mérsékeljék; az őszi adótörvény-csomagban lesznek munkaerőpiacot, foglalkoztatást kedvezően érintő javaslatok - mondta a nemzetgazdasági miniszter a gazdasági kabinet ülését követően.

Hír: Lázár és Varga megsarcolná az élelmiszermultikat

2017. március 09. 08:42
 
Az élelmiszerbotrányra hivatkozva újabb, a külföldi tulajdonú élelmiszerláncok vegzálására kitalált javaslatcsomagot nyújtott be a kormánynak Lázár János és Varga Mihály - értesült az Index. A kormány többek között évi 20 milliárd forintot szednének be az áruházaktól a parkolásért.

Hír: KEMÉNY FELLÉPÉS VÁRHATÓ A MULTIK TÚLKAPÁSAI ELLEN

2017. március 09. 08:44
 
Társadalmi egyeztetésre bocsátja a kormány a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Miniszterelnökség által közösen kidolgozott javas­latokat, amelyek révén a szigorúbb élelmiszer-biztonság, a multinacionális vállalatok piaci túlkapásait megakadályozó kereskedelempolitika, illetve a hatékony fogyasztóvédelem elvei mentén új szabályokat vezethetnek be a jövőben – tudta meg a Magyar Idők kormányközeli forrásból.

Hír: A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben

2018. június 13. 07:46
 
A 2019-es minimálbérről ősszel fog tárgyalni a kormány. Van tér a bérek emelésére, de óvatosnak kell lenni a jövő évi minimálbér meghatározásával, hiszen egyszerre kell fenntartani a versenyképességet és meghatározni a béremelkedés ütemét - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti fórumán, írta az MTI.

Hír: Varga: gazdaságvédelmi programot alakíthat ki a kormány tavasszal

2019. február 04. 10:29
 
A magyar munkaerő tartalékának a jelenleg még inaktívakat, a közfoglalkoztatottakat és a munkanélkülieket nevezte