Az élelmiszerbiztonsági célú adatelemzés témájában szervez konferenciát a Nébih

2018. január 26. 09:41
Konferencián mutatja be élelmiszerbiztonsági célú adatelemzői tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A Lurdy Házban megrendezendő interaktív szakmai találkozóra március 1-jén kerül sor. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az előadássorozat résztvevői betekintést nyerhetnek többek között az újonnan felmerülő veszélyek azonosításával, a kereskedelmi hálózatok kutatásával, valamint a járványügyi modellezéssel és a szermaradék értékek mintavételi bizonytalanságainak meghatározásával kapcsolatos folyamatokba.

A konferencia részletes programjáról és a regisztráció feltételeiről a Nébih honlapjántájékozódhatnak.

 

portal.nebiv.gov.hu

Kapcsolódó cikkek

Ugrásszerűen nőtt a biogazdálkodás területe és az ezzel foglalkozó vállalkozások száma

2017. február 03. 08:03
Egy év alatt megduplázódott a biogazdálkodás területe és a biogazdálkodást fenntartó gazdaságok száma Magyarországon. Míg 2015-ben 120 ezer hektáron, addig 2016-ban már 200 ezer hektáron folytattak biogazdálkodást - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter csütörtökön a gödöllői Szent István Egyetemen tartott konferencián.

Fagyos körkép

2017. január 24. 08:37
Közel 30 ágazati és tagszervezeti szakszervezeti vezetőnket kérdeztünk meg arról, hogy a rendkívüli időjárás milyen problémákat okoz, illetve a munkáltató megtesz-e mindent a munkavédelmi előírások betartatásáért.