Csodamasina kerti sütögetéshez – Íme a hordozható cserépsütő

2016. augusztus 17. 08:06
 
A szerkezetnek ételek tekintetében csak a képzelet szab határt.

“Couscous man”, azaz a marokkói kuszkusz férfi egészen ritka sütő-főző alkalmatosságokat készít. “Kuszkuszman”-t Facebook-oldalán ismertük meg, s hogy miért keltette fel az érdeklődésünket, azt a fotókat nézve talán nem szükséges magyarázni.

Oldalunkon korábban bemutattunk már egyszerű és praktikus sütésre-főzésre alkalmas, ötletes megoldásokat. Ilyen például a TIHANYI HORDOZHATÓ KEMENCE vagy az átalakított SPARHELT, de az agyagból készült cserépsütő minden képzeletünket felülmúlta. Bizonyára a kerti sütögetők, grillmesterek nagy álma lesz egy ilyen szerkezet beszerzése.

Marokkóból a távolság miatt nem rendelünk, de talán akad olyan ismerős, ügyes kezű fazekas, aki el tudná készíteni ezt a csodamasinát. Ha igen, várjuk jelentkezését!

Ahogyan a fotón is látni, Kuszkuszman sütője felhasználásának – az ételek tekintetében – csak a képzelet szab határt.

 

 
Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

A kávé segíthet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban

2019. július 22. 08:01
A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.

Túlélőpróba a Balatonnál

2020. június 29. 10:21
Az első kánikulai hétvégével a vendégek is megéreztek a Balatonra, ahol hosszú évek óta először nincs munkaerőhiány, de a szolgáltatók nagy része így is csak a túlélésre játszik.