Dübörög az állami földlicit – Soroló

2015. december 07. 13:28
Dübörög az állami földlicit. Találomra választottunk egyet az árveréssorozatból. Kecskeméten jártunk, ahol kiskunfélegyházi szántókat adtak el. Találtunk furcsaságokat. Az egyik licitáló páros például a négy-öt hónapos kisbabáját is magával vitte az árverési terembe.

 

A további részletek az alábbi linken olvashatóak:

http://hirtv.hu/hirtv/duborog-az-allami-foldlicit-sorolo-1316959

 

Forrás:

http://hirtv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Osztatlan közös tulajdon - bekebelezés irányárai

2021. február 23. 09:03
Az osztatlan közös tulajdonok bekebelezéssel történő megszűntetése során alkalmazandó irányadó egységárak az NFK weboldalán találhatók.

Szemet vetett a magyar vízkészletre Brüsszel: a jövőnk múlhat ezen a lépésen

2020. október 28. 08:05
Jól látszik, hogy a mezőgazdasági termelést az elmúlt évtizedekben jelentősen befolyásolta az éghajlatváltozás, a korábbiaknál magasabb hőmérsékletek, a csapadék mennyiségének csökkenése, a megnövekedett napsugárzás és a szárazság intenzitásának fokozódása Épp ezért dolgozott ki két megközelítést az Európai Bizottság a mezőgazdaság éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodása érdekében: az öntözés döntéstámogató rendszerét (Decision Support System for Irrigation: DSSI), amely információs támogatást nyújt a felhasználó számára, valamint a zöld szélfogók (Green Windbreaks: GWB) programját, amely megvédi a táji területeket a vízveszteségtől, a talajeróziótól és a szélkároktól. A témáról tartottak workshopot a Régiók és Városok Európai Hetén (European Week of Regions and Cities) októberben Brüsszelben, amelyen a HelloVidék is részt vett.