Élelmiszeripari konferenciát rendeznek Debrecenben

2018. augusztus 23. 11:28
2018. szeptember 26-27. között „Innováció és nemzetköziesedés a hazai élelmiszeriparban” címmel kerül sor az egyetemek és kutatóintézetek tudásbázisára épülő speciális innovatív rendszer, a Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter nemzetközi konferenciája.

A kétnapos rendezvénynek a Debreceni Egyetem színházterme ad otthont. Az érdeklődők elismert szakemberek előadásai mellett egy minőségmenedzsment-képzésen is rész vehetnek, amely során röviden áttekintik a jó higiéniai gyakorlat szerepét, az élelmiszerbiztonsági és a minőségirányítási rendszerek kapcsolatát, valamint bemutatják az ISO 9001 minőségirányítási rendszert és a kereskedelmi láncok (IFS, BRC) alapvető követelményeit.

Az ingyenes programra az office@devidion.hu email címen lehet jelentkezni.

 

nak.hu

Kapcsolódó cikkek

Újító-e a magyar agrárium?

2016. június 27. 09:06
Ezt a kérdést tettük fel a lakosságnak, hogy megtudjuk, hogyan látják a hazai mezőgazdaságot és élelmiszeripart az innováció szemszögéből. Míg az élelmiszeripar az elsők között, addig a mezőgazdaság az utolsók között szerepel a listán. Az innovatív élelmiszeripari termékek listáját a tejtermékek, míg az exportra alkalmas áruféléket a zöldség-gyümölcsfélék vezetik. 

Nem lesz elég a béremelés, ha így drágul az élelmiszer

2016. december 02. 10:01
Lehet, hogy a nagyobb fizetéssel és nyugdíjjal jövőre bemegyünk a boltba, és azt látjuk, hogy nem vehetünk több kenyeret, húst és tejet, mint idén.