Élelmiszeripari konferenciát rendeznek Debrecenben

2018. augusztus 23. 11:28
2018. szeptember 26-27. között „Innováció és nemzetköziesedés a hazai élelmiszeriparban” címmel kerül sor az egyetemek és kutatóintézetek tudásbázisára épülő speciális innovatív rendszer, a Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter nemzetközi konferenciája.

A kétnapos rendezvénynek a Debreceni Egyetem színházterme ad otthont. Az érdeklődők elismert szakemberek előadásai mellett egy minőségmenedzsment-képzésen is rész vehetnek, amely során röviden áttekintik a jó higiéniai gyakorlat szerepét, az élelmiszerbiztonsági és a minőségirányítási rendszerek kapcsolatát, valamint bemutatják az ISO 9001 minőségirányítási rendszert és a kereskedelmi láncok (IFS, BRC) alapvető követelményeit.

Az ingyenes programra az office@devidion.hu email címen lehet jelentkezni.

 

nak.hu

Kapcsolódó cikkek

97 milliárd előleget fizettek ki eddig a gazdáknak

2017. november 02. 08:00
Eddig 97 milliárd forint idei támogatási előleget fizetett ki a gazdálkodóknak a Magyar Államkincstár – mondta a Magyar Államkincstár elnökhelyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón – közölte az MTI.  

Szennyzetett tejtermékek miatt indítottak vizsgálatot a hatóságok

2018. május 14. 09:08
Vizsgálatot indított a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szennyezett tejtermékek miatt, mert egyes üzletláncok bizonyos UHT termékeit szándékosan szennyezhette valaki. Az ügyben a nyomozóhatósági vizsgálat folyamatban van.