Elindult a 2017-es Országkóstoló

2017. március 17. 08:42
A Földművelésügyi Minisztérium idén is meghirdeti a Nemzeti Borkiválóság Program keretében az Országkóstolót. Ebben az évben négy kategóriában - fehérborok, furmint, vörösborok, rozé- lehet nevezni.

Furmint Éve kapcsán arról is döntés született, hogy idén nem csupán Fehér- és Vörösboros Borkiválóság könyv készül, hanem külön furmintos kiadvánnyal is jelentkezik a Nemzeti Borkiválóság Program, illetve a határainkon túlra is kitekintve, előkészületben van egy erdélyi kötet is.

Ennek okán a Földművelésügyi Minisztérium meghirdeti a 2017-es Országkóstolót, amelyre április 10-ig bezárólag küldhetnek borokat a pincészetek, melyeket az Országos Borszakértő Bizottság szakemberei fognak majd a szokott módon lekóstolni és bírálni.

A nevezés részletes feltételei és a nevezési lap a kapcsolódó anyagok között érhetőek el itt: http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/hirek/elindult-a-2017-es-orszagkostolo

kormany.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Milyen munkakörben jár a garantált bérminimum?

2017. augusztus 21. 07:22
A varrónői szakmunkás és OKJ eladói bizonyítványokkal takarítónőként mennyi fizetés jár?

Így tűnt el több ezer magyar munkahely az adóemelések miatt

2013. szeptember 17. 08:09
Évtizedes versenyképességi lemaradásba kerülhet a hazai élelmiszeripar az ágazatot sújtó különadók miatt, az elvonások - a fogyasztás visszaesése mellett - a beruházásokra és a foglalkoztatásra is negatív hatással voltak - figyelmeztet egy új tanulmány.