Elkezdődött az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia

2022. december 02. 09:33
Elkezdődött Siófokon az év egyik legnagyobb és legrangosabb eseménye, a Portfolio Csoport Agrárszektor 2022 Konferencia. A Portfolio Csoport idén tizedik alkalommal rendezi meg az év egyik csúcseseményének számító két napos konferenciát, ahol rekordszámú, 1200 résztvevő várható a siófoki helyszínen.
Elkezdődött az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia
A kétnapos esemény az agrárgazdaság legaktuálisabb és legforróbb témáit vonultatja fel csaknem 140 előadóval, mintegy 30 óra szakmai anyag várható az idei jubileumi Portfolio Agrárszektor 2022 Konferencián november 30.-december 1-én. A rendezvényen az államigazgatási, a vállalati, a pénzügyi és a szakmai-érdekképviseleti szféra csúcsvezetőitől hangzanak el azok az információk, amelyeket a piaci szereplők felhasználhatnak jövő évi és hosszabb távú eredményes gazdálkodási döntéseikhez. Emellett a Portfolio Agrárszektor 2022 konferencia lehetőséget nyújt a kapcsolatépítésre és a networkingre is. Íme képes beszámolónk a 2022-es Agrárszektor Konferenciáról, mely a siófoki Azúr Hotelben került megrendezésre. A teljes galéria megtekintéséhez kattints az alábbi linkre:
 
 
 
Forrás: agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Elfogadták a 3. Nemzeti Biodiverzitás Stratégiát

2023. augusztus 08. 17:10
A 3. Nemzeti Biodiverzitás Stratégia átfogó keretet biztosít a hazai élővilág és a természeti erőforrások hosszú távú fennmaradásához, valamint meghatározza a 2030-ig elérendő célkitűzéseket, és az azok megvalósítását szolgáló intézkedéseket.
 

Kertbarátok metszették a gyümölcsfákat

2024. március 12. 15:43
Nagy érdeklődés kísérte a Szekszárdi Dicenty Dezső Kertbarát Kör a 47. ünnepi szőlő és gyümölcsfák metszési bemutatóját. A rendezvényt március 9.-én, szombaton délelőtt tartották a szekszárdi református templom kertjében, a Kálvin téren.