Fidesz: A cafeteria nem szűnik meg és az összege sem változik

2018. július 26. 08:25
A nagyobbik kormánypárt nem enged a lobbicsoportoknak

Nem szűnik meg a cafeteria és az összege sem változik, azt a SZÉP-kártyán továbbra is megkapják a munkavállalók - közölte a Fidesz-frakció szerdán.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja ezzel arra reagált, hogy Arató Gergely DK-s frakcióvezető-helyettes bejelentette, aláírásgyűjtést indítanak a cafeteria megadóztatására hozott új szabályok megszüntetéséért. 

A Fidesz-frakció úgy fogalmazott, azok a Gyurcsányék beszélnek, akik elvettek egyhavi fizetést és egyhavi nyugdíjat az emberektől, valamint megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták és agyonadóztatták a munkavállalókat.

A Fidesz célja, hogy a magyar munkavállalók a munkájukért tisztességes bért kapjanak, és inkább a bérük emelkedjen, ne pedig utalványokban kapják fizetésük egy részét - hangsúlyozták.

Közölték: egyes érdekcsoportok olyan biztosítási és magánegészségügyi szolgáltatásokat próbálnak a cafeteria körében tartani, amelyeknek nincs ott a helyük; ennek a lobbinak nem engednek.

Hozzátették, a béremelések további ösztönzéseként tovább csökkentik a munkát terhelő adókat és folytatják a közszféra béremelési programjait is.

magyarhirlap.hu

Kapcsolódó cikkek

A „Földet a gazdáknak” Program jogszerű és hasznos

2017. október 18. 07:22
A magyar gazdák győztek és az ellenzék próbálkozása ismét kudarcot vallott, nem sikerült megsemmisíteni a Földet a gazdáknak programot. Az ellenzék kezdettől támadja a programot, mert még mindig a spekulánsok és a nagybirtokosok érdekeit védik, és vissza akarja állítani a balliberális földpolitikát, amikor elárulták a nemzeti érdekeket és a magyar földeket külföldiek, spekulánsok és nagybirtokosok kezére juttatták.  A kormány ugyanakkor tudomásul veszi az Alkotmánybíróság döntését, és kész a földek hasznosításából származó bevételekre vonatkozó szabály pontosítására.

Hasznos tippek a romantikus borválasztáshoz

2017. február 14. 08:18
Milyen bort válasszunk a Valentin-napi vacsora mellé? Hogyan válhatunk pillanatok alatt „borszakértővé”? Mire érdemes figyelni bor-étel párosításnál, hogy tökéletes legyen a romantikus vacsora? A Dubicz Borászat összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, melyekkel elkápráztathatjuk kedvesünket Valentin-nap alkalmával, február 14-én.