Forrás az agrárágazati képzésekre

2017. március 27. 08:33
A Lázár János vezette Miniszterelnökség módosítja az "Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek" című pályázati felhívás támogatási kérelmeinek benyújtási időszakát. Az ágazat fejlesztését célzó, 6,2 milliárd forint keretösszegű felhívásra a kérelmeket 2017. március 27. helyett 2017. április 14-től nyújthatják be az érintettek – tájékoztatott a Miniszterelnökség.

A Miniszterelnökség felhívja a figyelmet, hogy a felhívás tartalmával kapcsolatban további módosítások is hamarosan megjelennek annak érdekében, hogy a képzések témája, száma és minősége a kedvezményezettek számára legmagasabb minőségű tudásátadást biztosíthassák.

Az agrárágazat humán hátterének fejlesztését célzó, 6,2 milliárd forint keretösszegű felhívásra a kérelmeket 2017. március 27. helyett, 2017. április 14-től nyújthatják be az érintettek.

A módosítások, valamint a pályázati felhívás a www.szechenyi2020.hu weboldalon folyamatosan nyomon követhetőek.

Forrás: Miniszterelnökség

 

Kapcsolódó cikkek

Napirenden a vidékfejlesztés – Tavasszal érkeznek az újabb pályázatok

2016. március 23. 08:58
A Vidékfejlesztési Program már megjelent pályázatairól, az agrárium új lehetőségeiről, és a gazdálkodókat érintő aktualitásokról számolt be Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára a Kölcsey Kör Kecskeméti Tagozatának 22. pódium-beszélgetésén.

Változás a vízvédelmi célú pályázatban!

2017. december 04. 10:05
Több helyen módosult ,,A vízvédelmi célú nem termelő beruházások: vízvédelmi és vizes élőhely létrehozása, fejlesztése” című pályázati felhívás.