Gyászhír

2016. április 27. 11:38
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BARTHA GYÖRGY a MÉDOSZ nyugdíjas munkatársa életének 75. évében rövid betegség után elhunyt.
Búcsúztatása 2016. május 9-én (hétfő) 11 óra 15 perckor lesz a Kispesti temetőben (Budapest, XIX. kerület, Puskás F. u. 5.).
Kérjük, hogy részvétét csak egy szál virággal fejezze ki!
MÉDOSZ munkatársai

.

Kapcsolódó cikkek

Interjú a Növényolajipari Tagozat vezetőjével

2014. április 25. 10:25
Interjú sorozatunk második részében az Édesipari Dolgozók Szakszervezetével egy időben - január elsejével - csatlakozó Növényolaji Dolgozók Szakszervezetének vezetőjével, Kanizslai Lászlóval beszélgettem.
Lászlóról elöljáróban érdemes tudni, hogy kiválóan beszél angolul, ebből adódóan a nemzetközi kapcsolatokban is nagy szerepe van, Közép-Kelet Európából elsőként a Bunge Európa Limited európai üzemi tanácsának elnökének is megválasztották. Szakszervezeti múltja régre visszanyúlik, de nézzük, hol is kezdődött mindez!

Helyi agrártermékek frissítik a balatoni gasztronómiát

2016. szeptember 02. 08:31
Az olcsó, kevésbé minőségi strandételek helyett kezdenek utat törni maguknak a magas színvonalúak A helyi termékek alkalmazása a balatoni vendéglátásban is egyre inkább előtérbe kerül. Ebből adódóan nemcsak a vendég jut ínycsiklandó és egészséges ételhez, de mindez a helyi termelőknek is megélhetést biztosít. Összességében pedig a hazai turizmusnak is előnyt jelent.