Harmincéves jubileumot ünnepel az ország egyik legrégebbi agrárkiállítása

2016. augusztus 18. 07:53
Az elmúlt évi kihagyás után az idén rendhagyó időpontban, augusztus 31-szeptember 3. között várja az érdeklődőket Magyarország egyik legrégebbi agrárkiállítása. A kiállítók száma és a lefoglalt négyzetméterek is bizonyítják, hogy Bábolna az évek során nem veszített népszerűségéből.

Bábonai Gazdanapok az agrárium ünnepe, ahol az üzletkötéseket kötetlen beszélgetések és szakmai eszmecserék kísérik. A bábolnai kiállítás 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit és az elmúlt három évtizedben bizonyította, hogy értéket képvisel, hagyományt teremtett. Idén augusztus 31. -szeptember 3. között várja az érdeklődőket hazánk egyik legrégebbi agrárkiállítása.


A rendezvényen mintegy 20 000 négyzetméter területen 170 kiállító termékeivel találkozhatnak a látogatók. Számos szakmai konferenciának és szakmai találkozónak ad otthont a Bábolnai Gazdanapok négy napja. A közönséget a FIAT Országos Díjugrató Bajnokság is szórakoztatja majd, melyen a magyar díjugrató sport legjobbjai versenyeznek egymással. Igazi kuriózumként, látványos programmal mutatkoznak be hazánk huszárai a Bábolnára érkező látogatók előtt.

 

Találkozzunk a 30. jubileumát ünneplő kiállításon!
 
Forrás:agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Veszélyben dolgoznak a magyar munkavállalók

2018. augusztus 16. 12:09
Négyből három cégnél találtak a dolgozók egészségét veszélyeztető hibát, ás folyamatosan nő a munkahelyi balesetek száma is.

Ismét szállíthatunk szarvasmarhát Egyiptomba

2016. február 29. 08:10
Elhárultak a kéknyelv betegség miatt korábban felmerült akadályok a magyar szarvasmarhák Egyiptomba történő exportja elől. A magyar állategészségügyi hatóság gyors és hatékony intézkedéseinek köszönhetően ismét exportálhatunk magyar élőmarhát az észak-afrikai államba.