Hasznos eszközök a minden életkor számára biztonságos és egészséges munkahelyek megteremtéséhez

2016. július 20. 07:55
Különböző gyakorlati eszközöket és iránymutatásokat  és publikációkat  érhet el itt, amelyek segítségével megbizonyosodhat arról, hogy a munkahelye minden életkor számára biztonságos és egészséges. Nézzen bele az esettanulmányokba , hogy más munkahelyek hogyan kezelték sikeresen a biztonsági és egészségvédelmi kérdéseket.

Interaktív e-útmutatónk  gyakorlati szempontból és felhasználóbarát módon közelíti meg az életkorhoz kapcsolódó kockázatok kezelését. Végül pedig hősünk, Napo  mindennapjain keresztül rövid és vidám betekintést kaphat a kérdésbe.

Ha hatékony biztonsági és egészségvédelmi kampányt szeretne folytatni a munkahelyén, használja a kampányokhoz készített eszközkészletünket .

Kampányanyagainkból megtudhatja, hogyan csatlakozhat. 

https://osha.europa.eu/hu/highlights/use-helpful-tools-safe-and-healthy-workplace-all-ages

Forrás: OSHA Europe

Kapcsolódó cikkek

Várakozáson és átlagon felüli gabonatermés várható az idén

2016. július 11. 14:44
A mintegy egymillió hektáron vetett őszi búza huszonöt százalékát már betakarították, a termésátlag 5,5 tonna hektáronként - ismertette Fazekas Sándor a legfrissebb aratási eredményeket pénteken a Debreceni Egyetem Agrárkutató Intézetek és Tangazdaság Karcagi Kutatóintézeténél tett látogatásakor.

„Nem igaz, hogy nem rúghatom ki azt, akivel nem bírok együtt dolgozni!”

2018. szeptember 24. 08:18
Számtalanszor hallom ezt a felháborodott mondatot vezetők szájából. Nem azért, mert nem tudják, hogy a helyzet nem ilyen egyszerű, hanem azért, mert a munkahelyi konfliktusok mindenkit felőrölnek. És függetlenül attól, hogy kinek mennyire van igaza. Ilyenkor munkajogászként átváltok együttérző pszichológusba, és elmondom, hogy mélyen megértem a frusztrációt, de a felmondásnak vannak szabályai, és ha az ember nem úgy csinálja, akkor lehet, hogy sokba kerül neki. Persze láttam már olyan ellenszenvet, ahol a pénz se számított.