Hatezer facsemete ajándékba

2021. április 12. 09:23
Hatezer darab 2-3 éves erdeifenyő csemetét kapott Veszprém a Bakonyerdő Zrt. jóvoltából az Országfásítási Program keretében. A Bakonyerdő Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében a működési területén található önkormányzatokat, közintézményeket kereste meg a felajánlással
Hatezer facsemete ajándékba

A kis örökzöldeket- hektáronként 500 darabot- a város külterületi részein, két Csatár-hegyi, egy kádártai és egy Pápai út melletti erdőterületen ültetik majd el a következő napokban. Veszprém alpolgármestere szerint a kis facsemeték nemcsak a város tágabb környezetét gazdagítják, hanem általuk a táji környezet javítása mellett a szabadidő eltöltésére alkalmas kirándulófelületek is attraktívabbak lesznek.

 

 

Hatezer facsemete ajándékba 05:27-től

 

Bakonyerdő Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében a működési területén található önkormányzatokat, közintézményeket kereste meg a felajánlással. Közülük közel harminc önkormányzat élt a lehetőséggel.

 

Forrás: VeszprémTV / www.fataj.hu

Kapcsolódó cikkek

Erdei jogsértések megelőzése

2021. április 14. 07:54
VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. erdészeti és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti szakszemélyzete 2021. április 10-én ellenőrzést tartott Hajmáskér és Várpalota lőtéri erdőterületein.

Ne költsd a pénzed rovarirtóra: ez a 7 növény tökéletesen elűzi a szúnyogokat

2020. július 07. 09:02
A szúnyogok számos más rovarral együtt kiváló táplálékul szolgálnak például a madaraknak és a denevéreknek, de házunk táján mégsem látjuk őket szívesen. Íme néhány természetes módszer az elűzésükre.