Kérdőív az erdészeti szakszemélyzetnek

2018. november 09. 08:06
A szakemberek tapasztalataiknak és javaslataiknak is hangot adhatnak a felmérésben.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) partnereivel együttműködve a 2018. december 15-ig tartó időszakban anonim online felmérést végez az erdészeti szakirányítási tevékenységet végzők körében.


fotó: Pixabay

A fenntartható erdőgazdálkodás egyik fontos biztosítéka az erdészeti szakirányítási tevékenység magas színvonalon történő ellátása.

Ennek jogszabályi garanciáit az erdőtörvény és annak végrehajtási rendeletei tartalmazzák

A hatályos szabályozás folyamatban lévő felülvizsgálatának, és szükség szerinti módosításának megalapozása érdekében szükség van az erdészeti szakirányítási gyakorlat, illetve az erdészeti szakszemélyzet tapasztalatainak és javaslatainak az alapos ismeretére.

Ennek érdekében a NAK az Agrárminisztériummal, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Erdészeti Igazgatóságával, valamint az erdészeti szakmai szervezetekkel (Országos Erdészeti Egyesület, Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége) együttműködve

a 2018. december 15-ig tartó időszakban anonim online felmérést végez

az erdészeti hatóság által erdészeti szakszemélyzetként nyilvántartott személyek körében. A kérdőív itt érhető el. https://miniapp.nak.hu/nak-kerdoiv/erdeszetiszakiranyitas/

agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

70 éves a Tanulmányi Erdőgazdaság

2021. augusztus 02. 09:16
Megalakulásának 70. évfordulójára emlékezett a Tanulmányi Erdőgazdaság az újonnan átadott Erdő Házában péntek délután.

Egységben a magyar erdőkért és méhészetért

2021. május 07. 08:00
2021. április 30-án, a Méhek Napja alkalmából együttműködési megállapodást kötött a Kárpát-medence két, nagy tradíciókkal rendelkező szakmai civil szervezete, az Országos Erdészeti Egyesület és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület.