Lemond Dávid Ferenc

2018. augusztus 08. 08:53
Saját kezdeményezésére, közös megegyezéssel távozik Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) főtitkára szeptember 30-án - mondta Dávid Ferenc kedden az MTI-nek, megerősítve a Független Hírügynökség információját.

A főtitkár részleteket nem árult el távozásáról az MTI-nek.

Dávid Ferenc 2006 február elseje óta főtitkára a VOSZ-nak, a tisztségre háromszor választották meg egyhangú szavazással.

 

A VOSZ 1988-ban alakult Vállalkozók Országos Szövetsége néven, az országos gazdasági munkaadói érdekképviselet honlapja szerint közvetlen tagságon és tagszervezeteken keresztül mintegy 53 ezer vállalkozást képviselnek.

napi.hu

Kapcsolódó cikkek

Hasznos szempontok munkaviszony megszüntetéséhez

2017. december 13. 10:06
A munkaviszony tekintetében – annak létesítését leszámítva – a megszüntetés szabályai rendelkeznek a legnagyobb súllyal. Írásunkban ezért olyan tipikus szempontokat mutatunk be, melyek figyelembevétele a jogszerűség érdekében feltétlenül szükséges. Nem érdemes ugyanis a feleknek szükségtelenül hosszas jogvitába keveredniük, ha az kellő gondossággal akár elkerülhető is lenne.

Precíziós gazdálkodás: kéne 300 milliárd forint

2017. február 14. 08:22
Mintegy 300 milliárd forintra lenne szükség ahhoz, hogy a hazai gazdálkodók áttérhessenek a precíziós gazdálkodásra. Az átállás azért sürgető, hogy meg lehessen őrizni a versenyképességet.