Munkavédelmi kampány és tájékoztató rendezvény

2018. január 30. 07:02
Irány Harkány, ahol január 30-án tartunk kampányt a munkavédelem területén (mezőgazdaságban). Utána január 31-én Hajdúszoboszlón kampányolunk és február 1-én Tatabányán tartunk tájékoztató rendezvényt a mezőgazdaságban dolgozók számára a munkavédelem legfontosabb tudnivalóiról, hogy mindenki tudja mire kell munkája során odafigyelni annak érdekében, hogy épségben, egészségben térhessenek haza családjukhoz a napi elvégzett munka után!

A GINOP-5.3.4-16 - A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése - Komplex munkahelyi egészség- és biztonságfejlesztési program a mezőgazdasági ágazatban projekt keretében a Mezőgazdasági Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete (továbbiakban MÉDOSZ) és a

Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (továbbiakban MOSZ) közösen valósítja meg a projekt fő célkitűzését a mezőgazdasági ágazat munkavállalóira és munkáltatóira egyaránt kiterjedő tájékoztatást a munkavédelem, munkahelyi biztonság és egészség területén. A konzorcium a munkavédelmi tudatosságot szeretné fejleszteni az agrárium szereplői körében. A projekt megvalósítása hozzájárul a munkakörülmények javításához, a munkaerő- kínálat fejlesztéséhez, ezáltal pedig a foglalkoztatás minőségének javításához és versenyképes magyar gazdaság létrehozásához. A projekt kiterjed a fenti célok elérése érdekében munkavédelemre, az egészséges és biztonságos munkakörülmények bemutatására kiterjedő útmutatók és tájékoztató anyagok elkészítésére, online közzétételére, tanulmányok és oktatási segédanyagok, munkavédelmi képviselők ágazat specifikus képzési tananyagának kidolgozására.

A MÉDOSZ és a MOSZ együttesen szervezi meg a munkavédelmi képviselők tájékoztató rendezvényét e témákban, amely térítésmentes.

További információ a MÉDOSZ elérhetőségein illetve a +3670 382 6090-es telefonszámon

Kapcsolódó cikkek

Milyen szabályok vonatkoznak arra, ha nyugdíjasként felmondok?

2018. május 07. 13:22
Én, mint nyugdíjas vagyok foglalkoztatva. Milyen jogaim vannak felmondás esetén? Azonnali felmondást meg kell-e indokolnom? Ha nem azonnali felmondással jövök el, mennyi a felmondási idő? Ki kell-e mindet töltenem, mennyivel előtte kell bejelentenem, kell-e különösebb indok?

Németország továbbra is a magyar agrárium biztos partnere

2016. március 21. 08:11
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter hivatalában fogadta dr. Heinz-Peter Behr német nagykövet urat, aki tavaly szeptember óta immár második alkalommal lát el Magyarországon diplomáciai szolgálatot.