Nyakunkon a kukoricabetakarítás – ezekkel a gépekkel tuningolhatja gazdaságát

2016. szeptember 12. 08:40
A héten az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatából azokból az eladó gépekből válogattunk, amelyek ehhez a munkához kapcsolódnak.

Akinek régebbi CLAAS kombájnja van, az is találhat eredeti CLAAS NMB adaptert a hirdetések között betakarítógépéhez.

Claas 8-75 SL 8 soros kukoricaadapter

1999-es gyártású, 8 soros, fémlemezes terelőorrokkal szerelt adapter.

adapter

Magyar adapterkülönlegességet is találunk a hirdetések között:

Oros SF 4+2 6 soros zúzós és csukható vázas kukoricaadapter John Deere-felfogatással

Oros SF 4+2 6 soros, zúzós és csukható vázas kukoricaadapter John Deere-felfogatással, 1999, John Deere-felfogatással, 6 soros kukoricaasztal, zúzós kivitel (Geringhoff rendszerű), kifogástalan, felújított állapotban.

adapterHa valaki régi négysoros Oros adaptert szeretne Fortschritt E-512, illetve 514-es kombájnhoz csatlakoztatni, arra is talál megoldást. Mivel köztudott, hogy az eredeti kombájn felhordóra nem felszerelhető, így szükség van egy OROS-gyártású felhordóra. Az apróhirdetéseink között ilyet is találhatnak.

 

 
 
 

Oros 4300 kukoricaadapter ferde felhordó eladó:

 

Oros 4011 tip. kukoricaadapterhez ferde felhordó üzemképes, jó állapotban eladó. (E 512-514 tip. gépekhez való.)

adapterAkinek nem szárzúzós adaptere van, annak esetleg szüksége lehet olcsó, jó állapotú, használt, vízszintes tengelyű szárzúzóra.

VZ 3 vízszintes tengelyű szárzúzó

Szolnoki Mezőgép VZ 3 vízszintes tengelyű szárzúzó, jó késekkel, azonnal munkára fogható állapotban eladó, cserélhető. Szállítás megoldható. Nyíregyháza és Nagykálló között az M3 autópálya-felüljárónál.

szárzúzóHa valaki megunta a sorbaállást a bérbe szárítást végző cégeknél, akkor itt egy kedvező megoldás az problémára:

Agrimec 350 használt mobil szárító

Eladó a képeken látható használt Agrimec 350-es mobil terményszárító. Két éve került felújításra, központi elszívóval, gázolajégőfejjel és kardánhajtással rendelkezik. Egyszeri töltet 350 mázsa.

szárító

 
Forrás: agroinform.com

Kapcsolódó cikkek

Bérajánlást várnak a kormánytól a szakszervezetek

2017. január 11. 07:59
A vasút, az energiaszektor és a közszférában folytatott helyi bértárgyalásokat jelentősen megkönnyítene az egységes vagy ágazatokra lebontott kormány által kiadott bérajánlás. Ezért ezt várják a kormánytól a szakszervezetek - közölte az MTI.

Mire fáj egyre jobban a magyarok foga?

2018. február 05. 09:23
Az elmúlt egy évben átlagosan több mint 5 százalékkal bővült az élelmiszerek piaca. Vannak azonban olyan kategóriák, amelyek jóval az átlagon felüli bővülést mutattak az elmúlt hónapokban. Összeállításunkban a Nielsen kiskereskedelmi indexe által monitorozott közel száz élelmiszer-kategória közül 10 legjobban teljesítő kategóriáról olvashatnak.