Partnerségi megállapodások a Földművelésügyi Minisztériumban

2016. május 20. 07:59
A tegnapi napon stratégiai partnerségi és együttműködési megállapodásokat írt alá Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A Földművelésügyi Minisztérium idén 7 szervezettel kötött stratégiai partnerségi, illetve együttműködési megállapodást.

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetséggel, a Magyar Mérnöki Kamarával, az EDUTUS Főiskolával és a GMO-mentes Magyarországért Egyesülettel.
Együttműködési megállapodást a Magyar Piacszövetkezet – Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóságával, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsával és a Nagybani Piac Zrt.-vel.

A stratégiai partnerségi megállapodások célja a szoros együttműködés
•    a jogszabályalkotást megelőző társadalmi egyeztetésekben;
•    a jogszabályok, valamint a jogszabályokat megalapozó koncepciók előkészítésében;
•    az elfogadott jogszabályok hatásainak értékelésében (a jogszabályok utólagos véleményezésében).

Az együttműködési megállapodások révén a partner szervezetek részt vesznek az adott ágazat népszerűsítésében, érdekképviseletében, a feketegazdaság visszaszorításában, a stratégiai dokumentumok kidolgozásában, illetve az átfogó programok megvalósításában

Forrás: FM

Kapcsolódó cikkek

Mi legyen a tetovált álláskereső sorsa?

2017. december 11. 09:18
Egy Facebook csoportban egy lány arra keresett megoldást, hogy az alkarján lévő tetoválást eltakarja, mert ez volt a munkáltató elvárása. Kapott jó ötleteket, hosszú ujjú blúz, alkarra húzható telefontok, fedőkrém stb. És megjelentek a szabadságharcosok… Mi az, hogy el kell takarnia? Fel kell adnia az egyéniségét? Botrány, diszkrimináció, mondjon fel, büszke tetkós nem takargat, az egyéniségét senki se adja fel pénzért - írja JobAngel a HRBlogon.

Ha fagyos az irodában a hangulat…

2018. július 23. 13:54
Az irodai munkahelyeken kialakuló viták egyik forrása, de egyben a nyár elengedhetetlen kelléke, a klíma.