Tagtoborzó rendezvény Hajdúnánás-Tedej-en

2014. október 24. 12:17
Tagtoborzó rendezvényt tartott a Médosz Tedejen
Tagtoborzó rendezvény Hajdúnánás-Tedej-en

A főző és futballkupa versenyeken résztvevők 9 órára érkeztek. A futballmérkőzés 10 órakor kezdődött. A főzőversenyhez az előkészületek után 11 órakor tűzgyújtással megkezdődött a verseny, melyen 7 csapat mérte össze főző tudásukat. A rendezvény résztvevőinek száma a további érdeklődőkkel folyamatosan emelkedett.

A rendezvényen Tóth Istvánné a MÉDOSZ IV. számú Területi Választmány Elnöke tájékoztatta a jelenlevőket a szakszervezet, mint érdekképviselet működéséről és szolgáltatásairól. Beszédében kiemelte az összefogást, szolidaritást és az egységes egymás érdekeiért való fellepést.

A zárógondolata a következő volt: „Egységben az erő”.

A gyerekprogramok 10 órától kezdődtek: ugráló vár, csúszda, kézműves foglalkozás, lufi hajtogató bohóc, csillámtetoválás és kalandpálya.

A résztvevők szórakoztatását szolgálta a mezőgazdasági gépbemutató, lovagoltatás és lovas kocsikázás.

 

Színpadi programok 13 – 18 óráig folyamos programjai szórakoztatták az érdeklődőket. Felléptek többek között a városban élő gyerekek, a Bocskai István Általános Iskola Mazsorett csoportja, Hétszínvirág Óvodásai, Bocskai István Általános Iskola Művészet-Oktatási Tagintézmény Néptánc Tanszakának csoportjai is. Divatbemutató, gimnasztika és hip-hop táncbemutató tette még színesebbé az előadásokat.

15 órakor a versenyek véget értek, így ezután a díjkiosztásra került sor.

A jó hangulatról Czifra György mulatós zenész gondoskodott.

A részvevők érdeklődéssel hallgatták kiscsoportos beszélgetéseken a szakszervezeti munkával és eredményekkel, illetve megvalósítandó feladatokkal kapcsolatos tájékoztatókat. A tájékoztató kiadványainkat szívesen olvasták és sokan elvitték magukkal a belépési nyilatkozattal együtt. A rendezvényen az egész nap folyamán kb. 400-500 érdeklődő vett részt.

Köszönjük a részvételt!

 

Reméljük, a résztvevők egy részét a közeljövőben szakszervezetünk tagjaként köszönthetjük!

További képek a galéria rovatban

 

TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0045 számú "A MÉDOSZ kapacitásbővítése a konvergencia régiókban" elnevezésű pályázat

Kapcsolódó cikkek

Esélyegyenlőségi képzés TÁMOP pályázat keretein belül

2015. július 03. 20:53
„A MÉDOSZ kapacitásbővítése a konvergencia régiókban” című, TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0045 számú projekt keretében 2014.09.16.-án Szigligeten Esélyegyenlőségi képzést tartott a Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete.

Interjú az édesipari tagozat vezetőjével

2014. április 10. 15:45
Szakszervezetünk interjú sorozatot indít, amelynek célja jobban megismertetni az olvasókkal a szakszervezeti világban jelenleg zajló folyamatokat. Elsősorban olyan személyekkel készítünk anyagokat, akik tevőlegesen is a változásért dolgoznak, vagyis a szakszervezetekkel kapcsolatos régi, berögzült ideológiák levetkőzését próbálják segíteni, kommunikálni a nagyközönség felé, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy igenis szükség van a szakszervezet intézményére. A különbség viszont az, hogy ma nem ugyanazt jelenti ez a szó, mint mondjuk 25 évvel ezelőtt. Fontos lenne, hogy ezt megértsék az emberek, ebben kívánunk ismereteket szolgáltatni munkánkon keresztül az illetékesek megkérdezésével.