Tagtoborzó rendezvény Szerencsen

2014. szeptember 12. 08:19
2014.08.16.-án a Szerencsi Árpádhegyi Horgásztó területén tagszervező rendezvény tartott a MÉDOSZ a TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0045 számú „A MÉDOSZ kapacitásbővítése a konvergencia régióban” elnevezésű pályázat keretén belül.
Tagtoborzó rendezvény Szerencsen

A résztvevők 9 – 10 óra között érkeztek és foglalták el helyüket az asztaloknál. Vendég várásként sajtos pogácsát és üdítő italt szolgáltunk fel.

A program 10 órakor kezdődött. Tóth Istvánné a pályázat szakmai munkatársa köszöntötte a jelenlévőket, akiknek száma elérte a 130 főt. Tájékoztatta a résztvevőket a rendezvény céljáról, majd bemutatta a MÉDOSZ tevékenységét és szolgáltatásait. Az ezzel kapcsolatos kiadványok kihelyezésre kerültek és az érdeklődők tetszés szerint válogathattak belőle. Beszédében nagy hangsúlyt fektetett a közösség és a hovatartozás érzésének erejéről. Ismertette a programokat és kérte az érdeklődőket, hogy regisztráljanak a horgász és az asztalitenisz versenyre Kőrösi Róbertnél, a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. Szakszervezeti Bizottsági tagnál. Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánt a résztvevőknek. Jónás Barnabás előadóművész szintetizátorával és tehetséges énekhangjával gondoskodott a jó hangulatról.  A gyerekek és a vállalkozó szellemű felnőttek az arc és testfestést is kipróbálhatták.

10:30-kor a horgászverseny kezdetét jelző lövés dördült el, amelyre 5 személy jelentkezett. A verseny 13 órakor ért véget.

Az asztalitenisz versenyen 8 személy vett részt. A körmérkőzések folyamatosan zajlottak.

A helyben készített ételek közül 13 órától válogathattak a résztvevők (A: Vaddisznópörkölt, sós burgonya, savanyúság, B: Csülökpörkölt, sós burgonya, savanyúság, C: Gulyás leves).

A horgászverseny eredmény hirdetésére 14:30-kor került sor. Az első három helyezett oklevelet és tárgyjutalmat kapott.

1.helyezett Tóth Sándor, 2.helyezett Diószegi Lajos, 3.helyezett Erdős László

Az asztalitenisz verseny eredmény hirdetésére 17 órakor került sor. Az első három helyezett tárgyjutalomban részesült.

1.helyezett Rubi Zsoltné, 2.helyezett Dona János, 3.helyezett Török Gábor

A résztvevők sok új információval és tájékoztató anyagokkal lettek gazdagabbak. Beszélgetések alkalmával elmondták, hogy a rendezvény lehetőséget biztosított számukra, hogy megismerjék a MÉDOSZ munkáját és képviselőikkel is találkozzanak.

A rendezvényen többen vettek el belépési nyilatkozatot, mert úgy gondolják, hogy egy olyan szervezethez fontos tartozni és a részévé válni, amely értük és az Ő érdekeiért dolgozik.

A jó hangulatú rendezvény 20 órakor ért véget.

 

(további képek a Médiatár rovatban!)

Kapcsolódó cikkek

Közép- Dunántúli régió a „Megváltozott munkajogról” szóló Tájékoztató Rendezvény TÁMOP pályázat keretein belül

2015. július 03. 22:05
A MÉDOSZ kapacitásbővítése a konvergencia régiókban” című, TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0045 sz. projekt keretében Bábolnán 2015.03.25-én a „Megváltozott munkajogról” szóló Tájékoztató rendezvényt tartott a Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete.

MÉDOSZ kitüntetések

2014. június 17. 09:10
Bensőséges ünnepség keretében, a MÉDOSZ szigligeti vendégházában adták át az idei elismeréseket.