Tájékoztatás zárva tartásról

2017. július 26. 07:27
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ügyfélszolgálati irodái kéthetes nyári szünetet tartanak.

Felhívjuk a gazdálkodók figyelmét, hogy a falugazdász ügyfélszolgálati irodáink kéthetes szünetet tartanak: 2017. július 31. és 2017. augusztus 14. között zárva lesznek.

Az ügyfélfogadási szünet ideje alatt kérjük forduljanak közvetlenül a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei igazgatóságaihoz, ahol tájékoztatást kaphatnak az ügyeletet tartó irodákról, vagy kérdéseikkel a központi ügyfélszolgálatnál (06-80/900-365, ugyfelszolgalat@nak.hu) is érdeklődhetnek.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük.

 

nak.hu

Kapcsolódó cikkek

Egyre többet költünk egészséges élelmiszerekre

2017. május 16. 10:11
Az elmúlt három évben 359 milliárd forintot költöttek a magyarok egészséges, környezetkímélő és etikus élelmiszerekre, ezen belül egyre növekvő szegmens – 213 millió forint – a közösségi mezőgazdaságból származó élelmiszer – írja hétfői számában a Világgazdaság.

Felsorolták az összes okot, amiért elmeszelhetik a magyar földtörvényt

2017. június 01. 08:12
Megsértette Magyarország a tőke szabad mozgásának uniós elvét a luxemburgi Európai Bíróság (EB) főtanácsnoka szerint azzal, hogy a 2014-ben hatályba lépett új földforgalmi törvénnyel megszüntette azokat a haszonélvezeti jogokat, amelyeket korábban gazdálkodó szervezetek és nem közeli hozzátartozók javára jegyeztek be magyar termőföldekre. A kormány a megszüntetést azzal indokolta, hogy a bejegyzett haszonélvezeti jogokkal a külföldiek fölszerzését tiltó szabályozást akarták kijátszani. A magyar bírósági megkeresésre indított ügyet – amellyel kapcsolatban az Európai Bizottság is kötelezettségszegési eljárást indított – most kezdik tárgyalni az EB bírái.