Több volt a föld, mint a vevő

2015. november 17. 08:57
 Több volt az eladásra kínált földterület, mint a vevő a ma kezdődött földárveréseken. Egerben az LMP aktivistái zavarták meg a licitet. A győri árverésen olyan gazda is akadt, aki egyelőre csak körülszimatolt, a kialakuló árakat figyelve; azt mondta: kivár, amíg kiderül, hogy emelhetők-e a haszonbérleti díjak.
 

Az árverések előtti este az LMP aktivistái lelakatolták a földárverések több helyszínét, hiába. Hétfő reggel akadálytalanul juthattak be az érkezők az Egri Járási Hivatal épületébe. A licit azonban késett, ugyanis LMP-sek hangosbemondóval zavarták meg az árverést. Sallai R. Benedek országgyűlési képviselőt végül egy civil ruhás rendőr kísérte ki a teremből.

 

További részletek és videó az alábbi linken tekinthető meg:

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/tobb-volt-a-fold-mint-a-vevo-1314262

 

Forrás:

http://hirtv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Új hitelkonstrukció segíti a mezőgazdasági beruházásokat

2019. augusztus 29. 07:38
A mezőgazdasági termelés az elmúlt években látványosan növekedett, az ágazat kibocsátása 2018-ban elérte a 2720 milliárd forintot. Ez a szám 2010-ben még csupán 1686 milliárd forint volt, így az Európai Unióban 2010 óta a magyar mezőgazdaság érte el a legerősebb növekedést - mondta Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára az OTP Bank agrárhitelezéssel foglalkozó sajtótájékoztatóján szerdán Budapesten.
 

Napszámossors az Alföldön: éhbér után tízezres nyugdíj

2019. július 16. 08:12
Még a legképzetlenebbek is inkább elmennek külföldre