Kapcsolódó tartalmak: őstermelői igazolvány

Hír: Előre kitölthető táblázattal gyorsítható az őstermelői igazolványok ügyintézése

2016. március 09. 07:56
 
A jogfolytonosság megőrzése mellett már csak kevesebb, mint két hétig, március 20-ig lehet kérelmezni a hatályát vesztett őstermelői igazolvány helyett új igazolvány kiváltását, illetve a még hatályos igazolványok érvényesítését. Az ügyintézést egy előre kitölthető táblázattal gyorsíthatják meg az érintettek.

Hír: Hamarosan lejár az őstermelői igazolványok kiváltásának határideje

2016. március 16. 07:58
 
Már csak néhány napig, március 20-ig lehet kérelmezni a hatályát vesztett őstermelői igazolvány helyett új, január 1-től hatályos igazolvány kiváltását, illetve a még hatályos igazolványok visszamenőleges érvényesítését - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Hír: Március 21-én még lesz lehetőség az őstermelői igazolványokkal kapcsolatos ügyintézésre

2016. március 17. 11:50
 
A hatályát vesztett őstermelői igazolvány helyett új, 2016. január 1-től hatályos igazolvány kiváltásának, illetve a még hatályos igazolványok 2016. január 1. napjára visszamenőleges érvényesítésének határideje (2016. március 20.) vasárnapra esik. Ezért 2016. március 21-én (hétfőn) még lesz lehetőség ilyen jellegű ügyintézésre a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászainál.

Hír: Olcsóbbak lesznek az őstermelői igazolványok

2016. augusztus 01. 08:16
 
Közel 190 ezer kártyát kell legyártani Az új, kártya alapú őstermelői igazolványok később készülnek el, de előállításuk a felébe kerül csak, mint korábban tervezték  - mondta Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi szóvivője szombat este az M1 aktuális csatorna műsorában.
 

Hír: Az ideiglenes őstermelői igazolványok is igazolják az őstermelői tevékenységet!

2016. szeptember 20. 07:59
 
A Földművelésügyi Minisztérium tájékoztatja az érintett szervezeteket, hogy az őstermelői igazolványt kérelmező ügyfelek őstermelői státusza az ideiglenes igazolvány kiállításával kezdődik, ami ugyanúgy igazolja, hogy a gazdálkodó őstermelői tevékenységet folytat, és jogosult a személyi jövedelemadóról szóló törvény mezőgazdasági őstermelőkre vonatkozó rendelkezései szerinti adózásra, mint a 60 napon belül elkészülő végleges kártyás igazolvány.