A Magyar Élelmiszerkönyvbe bekerült a füstöltfűszerpaprika-örlemény
2020. április 14. 07:27
Kiegészítik a 152/2009 (XI.12) évi FVM rendeletet, a füstöltfűszerpaprika-őrleményről szóló 41-es melléklettel. Ez a március 25-én kihirdetett 8/2020-as agrárminiszteri rendelet teszi meg, mely március 28-ától lépett életbe.
A rendeletben meghatározott paraméterektől eltérő termékek 2022. március 28-áig, előállíthatóak, és a minőségi idejük lejártáig forgalomba hozhatóak. A rendelet az alábbi kötelezően betartandó minőségi paramétereket hozta:
fotó: NAK
agrotrend.hu / NAK
Kapcsolódó cikkek
Elszálltak az élelmiszerárak – nagyon régóta nem láttunk ekkora drágulást
2021. november 05. 07:49
Új magasságokban a világpiaci árbarométer: 2011 júliusa óta nem látott szintet regisztráltak az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete szakértői.
Így készül a legfinomabb magyar lecsó: Te melyiket szereted - 5 tuti recept
2020. augusztus 13. 08:18
A szegények eledeleként tartották számon régen, manapság azonban elegáns éttermek étlapján is feltűnnek a magyar vidék jellegzetes fogásai. A lecsó után a nudli kerül terítékre a HelloVidék új rovatában.