A NAK megjelentette "Jó gyakorlatok és termelői bemutatkozók" című kiadványát

2023. október 10. 17:09
A kamara kiadványt állított össze a Helyi termék rendezvénysorozatának tavaszi eseményein bemutatott jó gyakorlatokról és a kiállító termelőkről.
 
A NAK megjelentette "Jó gyakorlatok és termelői bemutatkozók" című kiadványát
Budapesttől Pannonhalmáig, Pakstól Hajdúböszörményig tartott rendezvényeken szakmai előadások és jó gyakorlatok sora várta a látogatókat termelői kiállítással, kóstoltatással egybekötve. A kiadványban bemutatjuk a rendezvényeken részt vett, számtalan példaértékűen működő gazdaságot, a jó gyakorlatokat és a leggyakrabban felmerülő aktuális kérdéseket is.
 
A Helyi termék kiadvány célja azon információk, jó gyakorlatok és kérdések összegyűjtése, melyek a helyszíneken elhangzottak, és hasznosak lehetnek mindazoknak, akik akár már belevágtak a helyi termékek előállításába, vagy még csak tervezik tevékenységüket megkezdeni.
 
A kiadvány itt elérhető.
 
forrás: agrotrend.hu
 

Kapcsolódó cikkek

Több mint száz új támogatott lakhatási férőhely létesült Fejér vármegyében

2023. november 06. 14:48
Közel ötezer olyan férőhely lesz az év végére országosan, ahol a fogyatékossággal élő emberek önálló, családias lakóépületben laknak – mondta el a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára. Fülöp Attila a Fejér vármegyei Polgárdiban egyszerre 120 új férőhelyet adott át, ugyanis tíz darab 12 férőhelyes, vadonatúj, támogatott lakóépület létesült a településen. Az államtitkár az átadón azt mondta, az önálló lakóingatlanokba költözők élete alapvetően megváltozik, hiszen korábban több száz fős nagy intézményben éltek. 
 

Péntektől ismét komoly drágulás lesz a hazai benzinkutakon

2023. augusztus 03. 12:34
Nem változik az elmúlt hetekben tapasztalt tendencia, a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát is megemelik.