A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöki tisztéről és EP-képviselői mandátumáról is lemondott Győrffy Balázs

2024. augusztus 23. 13:26
"A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem" – írja Facebook-posztjában Győrffy Balázs.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöki tisztéről és EP-képviselői mandátumáról is lemondott Győrffy Balázs
Hozzátette, hogy "azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem".
 
"Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem" – írja Győrffy Balázs.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Brutális felmondási hullám: több mint 4000 tanár hagyta ott a pályát

2023. december 01. 13:05
2023-ban összesen 4314 tanár szüntette meg közalkalmazotti jogviszonyát - derült ki az Átlátszó cikkéből.
 
A legtöbben a közép-pesti (13. és 14. kerületi iskolák) és a belső-pesti (ami az 5.,6.,7, 8. és 9. kerületi intézményeket foglalja magában) tankerületeket hagyták ott: minden 12. tanár erről a két helyről távozott - írja az Átlátszó. Közérdekű adatigényléssel fordultak a 60 tankerületi központhoz, hogy megtudják, pontosan hány tanár távozott 2023. január és szeptember között a fenntartásuk alá tartozó iskolákból.
 

Új munkavédelmi tájékoztató

2024. február 16. 19:13
2024. februárjában megjelent a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkavédelmi Irányítási Főosztályának tájékoztatója a következő címmel:  Munkavédelmi oktatási tematika és szervezett ismeretanyag munkavégzésben foglalkoztatottak részére az információtechnológiai és számítástechnikai eszközzel végzett irodai munkahelyi tevékenységre, munkakörre, álláshelyre, távmunkavégzésre.