Az Agrárminisztérium 40 millió forint értékben támogatja a hazai, környezet- és természetvédelmi céllal létrejött, közhasznú társadalmi szervezeteket

2023. július 17. 13:45
A pályázat célja ezen szervezetek szakmai munkájának támogatása, közreműködésének biztosítása a Nemzeti Természetvédelmi Alaptervben meghatározott célkitűzésekhez illeszkedő, illetve bizonyos állami feladatok átvállalásából adódó szakmai programok eredményes megvalósításában.
Az Agrárminisztérium 40 millió forint értékben támogatja a hazai, környezet- és természetvédelmi céllal létrejött, közhasznú társadalmi szervezeteket
A támogatható tevékenységek és megvalósítható célok között szerepel a természeti erőforrások és értékek, valamint az ökoszisztémák védelme és helyreállítása, az életközösségek működőképességének megőrzése, illetve a biológiai sokféleség csökkenésének megállítása.
 
A 2023. évi pályázati felhívásra 76 szervezet nyújtotta be pályázati dokumentációját, amelyből 52 darab felelt meg a formai értékelés szempontjainak. A tartalmi értékelésre befogadott pályázatok közül 23 civil szervezet részesül támogatásban, akik az általuk kidolgozott és benyújtott projektek megvalósításával járulnak hozzá a pályázati felhívásban rögzített természetvédelmi célok eléréséhez.
 
A pályázati döntés az Agrárminisztérium honlapján érhető el. KATTINTSON!
 
forrás: agroforum.hu

Kapcsolódó cikkek

Elképesztő bérrobbanás zajlik Magyarországon, hamarosan itt lehet a félmillió forintos nettó fizetés

2024. június 28. 21:46
Sokkal robusztusabb a magyarországi fizetések emelkedésének üteme idén, mint ahogy azt a kormány, a jegybank vagy akár az elemzők az év elején megjósolták. Ez pedig kifejezetten jó hír a tavalyi reálbércsökkenés után, amely nemcsak hogy a múlté lehet, de azt bőven kompenzálhatják a magyarországi vállalatok, akik az indokoltnál nagyobb áremelést hajtottak végre az inflációs sokk idején.

Tudta, hogy kártérítést kaphat, ha szabija alatt packázik önnel a munkahelye?

2024. július 26. 16:10
A munkavállaló ne gondolja, hogy ő viszi a vadászpuskát, ahogy a munkáltató se, hogy bármit megtehet! A lapunknak nyilatkozó HR-szakember szerint nem árt tisztában lenni a jogokkal.