Birkafőző Fesztivál és Kiállítás – Kunszentmárton

2024. május 23. 14:56
zámos program várja az érdeklődőket.
 
Tavaly nagy érdeklődés és elégedettség övezte a Birkafőző fesztivált, így a szervezők az idén igyekeznek minden jóval kedveskedni az érdeklődő, birkapörköltre éhes látogatóknak.
Birkafőző Fesztivál és Kiállítás – Kunszentmárton
Helyszín: 5440 Kunszentmárton, Deák Ferenc utca (Templom melletti piac tér)
Időpont: 2024.05.25. szombat, 14:00-tól
 
2024.05.16-tól korlátozott számba elővételben, Támogatói jegyeket lehet vásárolni a Hungária Irodaházban.
 
Jegyek elérhetőségével kapcsolatban érdeklődni lehet 06-30/649-8797-es telefonszámon.
 
Kiállítással és Főzéssel kapcsolatban érdeklődni lehet a 06-20/956-8736-os telefonszámon vagy a kekim@t-online.hu vagy kekezovich@gmail.com e-mail címen.
 
A Fesztiválon főzőként résztvevők részére külön eseményt hoztak létre, ahol a részükre megadták a szükséges információkat és a jelentkezési lap is letölthető.
 
Program
program
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Újra nő a sztrájkveszély a Lufthansa-csoportnál

2024. január 18. 15:50
A Lufthansánál újra nő a munkabeszüntetések veszélye. A Verdi szakszervezet csütörtökön kezd bértárgyalásokat a vállalattal.
A Lufthansa-cégcsoportnál úgy kezdődött az új év, ahogy a régi befejeződött: pilótasztrájkkal az egyik vállalatnál. A Discover szabadidős légitársaság dolgozóinak szenteste előtt egy nappal lezajlott, ötórás figyelmeztető sztrájkja után a múlt héten a belga Brussels Airlines pilótáinak a munkabeszüntetése miatt kellett több járatot törölni.

Lepencefürdőn japán stílusú luxusvillák épülnek, megmentik a kaszkádos medencét is

2023. február 20. 19:23
A Samsara park nyolcmilliárd forint értékű beruházásának keretében 30 japán hangulatvilágú luxusvillát épít és felújítja a Dunakanyar ikonikus strandjának kaszkádos medencerendszerét a tulajdonos Dreamland Holding.
A terület fejlesztésére eredetileg megálmodott Visegrád Lepence Völgy elnevezésű beruházás korábban közel 3,5 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást nyert a Kisfaludy-programban.