Éjszakai programmal várja az érdeklődőket a Miskolci Állatkert

2024. augusztus 29. 13:10
Augusztus 30-án, pénteken a Miskolci Állatkertben betekintést nyerhetünk az állatkerti állatok izgalmas, különleges és érdekes életébe.
Éjszakai programmal várja az érdeklődőket a Miskolci Állatkert
Rendhagyó programokon vehetnek részt a látogatók, hiszen máskor nincs arra lehetőség, hogy sötétedés után járják be az állatkertet. 19:00-23:00 között csodálhatják a lakókat, átélhetik az éjszakai hangulatot az állatok között. Az este folyamán különleges látványetetések mellett a következő programokkal várják az érdeklődőket: Találkozás a “nemszeretem” állatokkal, Bogaras vagyok – „Az ízeltlábúak varázslatos világa” című interaktív kiállítás, Varázslatos világító ásványok, Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bükki Helyi Csoport interaktív bemutatója, illetve ingyenes arcfestést is tartanak a vendégek számára.
 
 
forrás: agrotrend.hu / boon.hu

Kapcsolódó cikkek

Átadták az új Ipoly-hidat Ipolydamásd és Helemba között

2023. július 28. 14:47
Átadták az új Ipoly-hidat a magyarországi Ipolydamásd és a szlovákiai Helemba között, ami jól példázza a két ország közötti stratégiai kapcsolatokat és a kiváló határ menti együttműködést - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a helyszínen.
A tárcavezető az ünnepségen fontos kormányzati feladatnak nevezte a minél több határátkelő nyitását, mondván, hogy ez jó Szlovákiának, jó Magyarországnak, jó a szlovákoknak, jó a magyaroknak.
 

Megszépült a miskolctapolcai őspark

2023. augusztus 21. 16:26
Csaknem 960 millió forintból újult meg a miskolctapolcai őspark – adta tájékoztatásul Miskolc önkormányzata.
A közlemény szerint megújult a Barlangfürdő szomszédságában lévő park, a sétaútvonalak, a közművek és a közvilágítás, valamint mintegy 30 ezer növényt ültettek el a területen. Emellett miniatűr bronzszobrokat és fa játékszobrokat helyeztek ki.