Erdészeti gépbemutató

2023. szeptember 19. 15:46
Az Agrárgazdasági Kamara, az Andreas STIHL Kft. és az OEE Erdészeti Gépesítési Szakosztálya szakmai rendezvényt szervez, melyen erdészeti gépek gyakorlatorientált bemutatására kerül sor.
A rendezvény 2023. október 19-én (csütörtökön), Biatorbágyon kerül megrendezésre.
Erdészeti gépbemutató
Az esemény célja a fakitermelés és faápolás korszerű kézi eszközeinek elméleti és gyakorlati bemutatása – olvasható a Nemzeti Agárkamara (NAK) cikkében.
 
Az esemény részletes programja ITT érhető el. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
A részvételi szándék (szakirányítói, illetve szaktanácsadói azonosító megadásával) 2023. október 09-ig jelezhető, e-mailben: major.tamas@uni-sopron.hu
 
forrás: agrotrend.hu/NAK, Kovácsevics Pál

Kapcsolódó cikkek

Már ott tartunk, hogy több a magyar szója, mint a krumpli

2023. november 28. 08:42
Nem sokkal, de azért ez is mellbevágó, ha a magyar mezőgazdaság historikus adatait vesszük alapul: 16 ezer tonnával több szóját arattunk, mint burgonyát. Nem csoda, hogy az utóbbi felett vészharangokat kongatunk az utóbbi években…
 

100 millió eurót kap öt uniós ország. Mennyi jut a magyar termelőknek?

2023. június 28. 15:55
Az uniós tagállamok mezőgazdaságért felelős minisztereinek tanácskozása keretében adott nyilatkozatában Nagy István elmondta: a bizottsággal folytatott tárgyalások eredményeként a magyar gazdák 15,93 millió eurót kapnak, hogy a raktározási költségeiket és az eladatlan készleteik miatt elszenvedett káraikat mérsékelni tudják.