Erdészeti termőhelyfeltárás képzés a NAK és az EÁTK szervezésében

2023. szeptember 28. 17:09
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Erdészeti Ágazati Tudásközpont szakmai rendezvényt, képzést szervez, melynek szakmai témái között szerepel az erdészeti termőhelyfeltárási szakvélemény készítése, az Agrárklíma Döntéstámogató Rendszer működése és használata, valamint a gyakorlati termőhelyfeltárási ismeretek bővítése.
Erdészeti termőhelyfeltárás képzés a NAK és az EÁTK szervezésében
A képzés október 10-én, Sopronban kerül megrendezésre. Az esemény meghívója és a részletes program ITT érhető el.
 
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándék (szakirányítói, illetve szaktanácsadói azonosító megadásával) 2023. október 3-ig jelezhető e-mailben: info@eatk.hu
A NAK/NFK akkreditált rendezvényen a résztvevők létszáma maximált (25 fő). A jelentkezés elfogadásáról a képzés szervezője írásos visszaigazolást küld, az csak azzal együtt tekinthető érvényesnek.
 
forrás:agrotrend.hu / NAK

Kapcsolódó cikkek

Nehéz helyzetben az olasz gazdák, rettentő a vízhiány

2023. április 27. 12:07
50 napos eső kellene, hogy a helyzet javuljon.
 
A friss műholdadatok szerint 1953 óta nem volt olyan alacsony az észak-olaszországi Garda-tó vízszintje, mint idén. Mindössze 45,8 centiméterrel áll a hidrometriai nulla pont fölött, amely a vízgyűjtő medencére vonatkozó hagyományos referenciaként meghatározott, átlagos tengerszint feletti magasság. Az elmúlt 70 év átlagában ez az érték 109 centiméter volt.

Több mint 280 millió forintból fejleszti takarmányozási technológiáját az Emődi Mezőgazdasági Zrt.

2023. július 25. 14:06
Az Emődi Mezőgazdasági Zrt. 282,76 millió forintból fejleszti takarmányozási technológiáját Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei telephelyén, Emődön - közölte a vállalat az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a beruházás a robotizált és az automatizált takarmánykiosztás fejlesztését szolgálja a tejelő szarvasmarha takarmányozásában.