Fontos a román-magyar agráregyüttműködés

2018. május 25. 06:41
2018. május 23-án tartotta meg Bukarestben az egyik legnagyobb romániai agrárszövetség, a LAPARD mezőgazdasági konferenciája, mintegy 1500 gazda részvételével.  Ezen részt vett a NAK  képviselője is.

A konferencián részt vett Viorica Dancila Románia miniszterelnöke és Petre Daea agrárminiszter is. A konferencia keretében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara nevében Kocsy  Béla külkapcsolati igazgató tolmácsolta Győrffy Balázs elnök  üdvözletét. Petre Daea kiemelte, fontosnak tartja a két  ország közötti együttműködést. A  konferencián részt vett Dr. Sándor Tibor László mezőgazdasági és környezetügyi szakdiplomata is.

Petre Daea és Kocsy Béla

 
nak.hu

Kapcsolódó cikkek

A gazdák képviselőivel egyeztetett Nagy István

2018. augusztus 22. 08:23
Az ipari alma irreálisan alacsony árának ügyéről egyeztetett Nagy István agrárminiszter a gazdák képviselőivel az Agrárminisztériumban.

Fokozódó munkaügyi ellenőrzések - erre kell 2017-ben számítani

2016. december 12. 08:35
A munkavédelem területéhez hasonlóan a munkaügyi ellenőrzéseknél is szigorításokra lehet számítani, habár ezeknek az intenzitása eltér a munkavédelem területén tapasztaltaktól. Az ugyanakkor megállapítható, hogy a munkaügyi ellenőrzések is hasonlóan lehangoló helyzetet, azaz magas jogsértési arányt tárnak fel.