Hazai fejlesztésű drónos vegyszerkiszolgáló tartály a Bábolnai Gazdanapokon

2023. augusztus 01. 15:21
A mind telephelyi gázolajkutakban, mind polietilén Nitrosol tartályokban piacvezető mezőtúri vállalkozás kiállítási standján Bábolnán megismerheti, hogyan tárolhatja leghatékonyabban a gázolajat, folyékony műtrágyát és AdBlue-t, miközben akár milliókat spórol évente.
Hazai fejlesztésű drónos vegyszerkiszolgáló tartály a Bábolnai Gazdanapokon
  • Kihasználná, hogy ebben az évtizedben nem volt még ekkora a különbség a gázolaj kis és nagykereskedelmi ára között, így már akkor is több millió forintot spórolhat a benzinkút helyett otthon tankoláson, ha évi 30.000 litert használ el?
  • Szeretné a lehető legbiztonságosabban tárolni a folyékony műtrágyát?
  • Esetleg AdBlue-s gép került a gazdaságba?
Ha a fenti kérdések közül akár egyre is igen a válasz, a Derby-Túr-nál jó helyen jár! A mind telephelyi gázolajkutakban, mind polietilén Nitrosol tartályokban piacvezető mezőtúri vállalkozásnál megismerheti, hogyan tárolhatja leghatékonyabban a gázolajat, folyékony műtrágyát és AdBlue-t, miközben akár milliókat spórol évente.
 
A Derby-Túr-nál ráadásul 2023-tól elérhetőek az OMV prémium gázolajai is, amelyekkel gépei biztosan kihozhatják magukból a maximumot!
 
A Bábolnai Gazdanapokon Derby-Túr standjára látogatók slágertermékeik mellett megtekinthetik a kifejezetten nagy gazdaságoknak készült, akár évi 50-100 kamion lefogadására alkalmas Nitrosol tároló- és keverő rendszereket, ráadásul várhatóan itt kerül bemutatásra a saját fejlesztésű drónos vegyszerkiszolgáló tartályuk is.
 
Forrás: magyarmezogazdasag.hu
 

Kapcsolódó cikkek

Új búzafajtát állítottak elő, de nem az ismert nemesítési eljárással

2023. február 28. 11:49
A génszerkesztés alkalmazása egyáltalán nem jelent veszélyt az emberi egészségre, állítják a kutatók.
 
A közelmúltban Angliában génszerkesztéssel hoztak létre egy új búzafajtát - írja a farminguk.com
 
A nemesítők nagyon óvatosan fogtak a munkához
A génmódosítás és a génszerkesztés körüli viták miatt a nemesítők nagyon óvatosan nyúltak hozzá a génszerkesztéshez, mivel az a fajta engedélyezésének megtagadását is jelenthette volna.
 

A hazai települések 11 százalékára terjed ki a natúrpark megjelölés

2024. május 13. 09:36
Az ország területének több mint tíz, a hazai településeknek pedig mintegy tizenegy százalékára terjed ki a natúrpark megjelölés - mondta az agrárminiszter május 10.-én, pénteken a Hajdú-Bihar vármegyei Egyeken, a Magyarországi Falumegújítás Díj átadó ünnepségén.