Ingyenes jogi tanácsadással segítette a résztvevőket a Munkástanácsok Országos Szövetsége a Budapest Állásbörzén

2024. április 18. 17:09
Az állásbörzén – ahol zömében a Fővárosi Önkormányzat cégei és intézményei jelentek meg – a Munkástanácsok Országos Szövetsége ingyenes munka- és társadalombiztosítási jogi tanácsadást biztosított az érdeklődőknek.
Ingyenes jogi tanácsadással segítette a résztvevőket a Munkástanácsok Országos Szövetsége a Budapest Állásbörzén
Az eseményen történő megjelenést Holecz Gábor alelnök koordinálta, azon jogi tanácsadást nyújtott több Munkástanácsokkal együttműködő ügyvéd és jogtanácsos, így dr. Gyurta Tibor, dr. Szabó Imre Szilárd és dr. Tordai Gábor is.
 
 
forrás: vpdsz.hu

Kapcsolódó cikkek

Mélységekbe ránthatja a szója árát az idei rekordtermés

2023. június 01. 12:30
Ebben az évben szójából 400 millió tonna fölötti termés várható.
 
Az Amerikai Egyesült Államok agrárminisztériumának (USDA) előrejelzése szerint a világ szójatermése ebben az évben várhatóan meghaladja a 400 millió tonnát, ami 30 millió tonnával több az egy évvel korábbinál, és abszolút történelmi rekordot jelent – íjra az agrarheute.com.

Hamarosan megnyitja kapuit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítása!

2023. január 12. 11:44
A 2023-as kiállítás számos színvonalas szakmai programot kínál az érdeklődőknek.
Idén se maradhat el a látványos PREGA AgRobot Show, a robotika legizgalmasabb fejlesztéseivel. Szakmai beszélgetésekből sem lesz hiány, szó lesz többek között a precíziós átállásról az Agrárközösség és Magyar Mezőgazdaság szervezésében, továbbá a mikrobiológiai termékekről a Magyar Talajvédelmi Baktérium gyártok és forgalmazók Szakmai Szövetségével. Előadások több témakört érintően is várhatóak, ilyen például az agrárgazdasági aktualitások, termelői kihívások, input és gabonapiaci lehetőségek, ajánlati fajtalista átadó a Szántóföldi Szakmai Nap keretein belül. A rendkívül színes kínálatban részt vesz a Portfolio is, ahol két témában is megtekinthetünk gazdasági – finanszírozási kitekintőt. Aszódi János pedig könyvbemutatóval és meglepetés vendégekkel várja majd az ide látogatókat.