Jövő szombaton hajnalig korizhatunk a Városligeti Műjégpályán

2023. február 13. 12:43
Február 18-án éjjel is jégkorcsolyázhatunk majd a Városligeti Műjégpályán, ráadásul jobbnál jobb zenékre. Az esti zárás után egy ráadás idősávval készül a műjég, így az érdeklődők este kilenc és hajnali 1 között is pályára léphetnek majd.
Az este első felében (21.00–22.30) a jégpálya rezidens dj-je, Antal Imi szolgáltatja majd a korcsolyaalávalót, az éjszakai nyitvatartás alatt (22.30-23.30) pedig Regán Lili hozza el a legmenőbb zenéket. Az éjszakai korizást végül Antal Imivel (23.30-1.00) zárhatjuk – írja az énbudapestem.hu.
Jövő szombaton hajnalig korizhatunk a Városligeti Műjégpályán
Fontos, hogy az éjszakai korcsolyázásra kizárólag az eseményre szóló jeggyel lehet belépni (más jegytípussal, bérlettel nem). Az online jegyek hamarosan elérhetőek lesznek a jégpálya honlapján. A korhatár 16 év, mely alatt csak felnőtt kísérővel lehet belépni a pálya területére. Természetesen a megszokott szolgáltatások is elérhetőek lesznek, így a korcsolyakölcsönző is nyitva tart.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Barlangoljunk a főváros utcái alatt márciusban

2024. március 11. 15:51
Budapestet nem véletlen nevezik a barlangok fővárosának, hiszen a világ egyetlen olyan fővárosa, aminek közigazgatási területén 174 barlangot tartanak nyilván. Az Agrárminisztérium Barlangoljuk! kampányának részeként egész márciusban extra programokkal és kedvezményekkel várják a látogatókat a főváros négy turisztikailag kiépített barlangjában.

Paradicsomkavalkád, dínókori növények – nyárzáró programok a Füvészkertben

2023. augusztus 29. 12:04
Érdemes a budapesti Füvészkertbe menni szeptember első három napján (péntek, szombat, vasárnap): Pénteken paradicsomnap lesz kóstolóval, szombaton tartják az örökbefogadók napját, vasárnap pedig kiderül, milyen növényeket őriz a kert régi korokból és távoli kontinensekről.