Közölték, mikor nyitják meg a rakpartokat

2024. szeptember 26. 16:30
Nagy erőkkel folyik az árvíz utáni takarítás.
 
Az árvíz utáni szükséges takarítási munkákat követően csütörtökön megnyitják a fővárosban az alsó rakpartokat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Közölték, mikor nyitják meg a rakpartokat
Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-oldalán azt írta, hogy reggel 5 órától újra szabad az autósforgalom előtt a pesti és a budai alsó rakpart.
 
A kollégák elképesztő munkát végeztek, a budai rakpart mellett a várakozásokhoz képest korábban végeznek a pesti rakpart takarításával is – emelte ki.
Lehet, hogy egy kép erről: Tower Bridge
A BKK tájékoztatása szerint péntektől újra teljes vonalon közlekednek a 2, a 2B és a 23 jelzésű villamosok, ugyanakkor a 4-6 villamosok nem állnak meg a Margitszigetnél, és a sziget lezárása miatt továbbra sem közlekedik a 26-os és a 226-os autóbusz.
 
A Margitsziget kizárólag gyalogosan és csak az Árpád híd felől közelíthető meg - hívták fel a figyelmet.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Májustól jöhet a 49 eurós országos havibérlet Németországban

2023. február 02. 15:02
Ismét kedvezményes bérletet vezetnek be a helyi és a térségi közösségi közlekedésben Németországban az általános drágulás hatásainak ellensúlyozására. A kormány szerdán elfogadott törvényjavaslata szerint a havibérlet 49 euróba (mintegy 19 ezer forint) kerül majd.
 
A Németország-menetjegy (Deutschlandticket) elnevezésű bérletet a tervek szerint májusban vezetik be, havonta fizethető és bármikor lemondható éves közlekedési bérletként.

Sürgős egyeztetést követel öt szakszervezeti szövetség a munkavédelmi tájékoztatás módosításáról

2023. augusztus 17. 14:37
Sürgős érdemi szakmai egyeztetést követel öt szakszervezeti szövetség a munkavédelmi tájékoztatás tervezett módosításáról, mert álláspontjuk szerint a kormány életveszélyes következményekkel járó törvénymódosításra készül.