Már ezerrel dübörög Zamárdi: Itt vannak az első fotók a Balaton Soundról

2024. július 04. 17:31
Dobosfelvonulás, partiszelfi és hajnalig tartó tánc. Már a szerdai nyitónapon is alaposan nekikezdtek a pörgésnek a fesztiválozók a Balaton Soundon. Fotóriporterünk így látta az első nap eseményeit.
Már ezerrel dübörög Zamárdi: Itt vannak az első fotók a Balaton Soundról
A fesztivál az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűríti a négy napjába. Két nagyszínpadon, összesen fél tucat zenei helyszínen folyik a buli, olyan sztárokat felsorakoztatva, mint Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype, Purple Disco Machine vagy az undergroundabb szcénából Amelie Lens, Adam Beyer, Maceo Plex, Stephan Bodzin, Nico Moreno és sokan mások.
 
A buliban megfáradt fesztiválozók az egy kilométer hosszú partszakasz vízparti helyszínein pihenhetik ki magukat, vagy folytathatják a táncot a beach partykon.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
 
forrás: hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

Újfajta csalás bukkant fel a magyar szálláspiacon, így próbáltak lehúzni egy motelt

2024. március 21. 16:54
Nagy értékű szobafoglalás, reptéri transzferrel egybekötve. Megérkezik a gép az USA-ból, ám némi bonyodalom adódik a beléptetésnél. A külföldi utas kölcsön kér az ügyintézés miatt a szálláshely által delegált sofőrtől – hihető történetnek tűnik, valójában csak egy jól kifundált csalásról van szó.

Először köszönti családi fesztivállal az őszt a kecskeméti múzeum

2023. szeptember 05. 14:34
Egyedülálló, önfeledt játékélményt kínál a hétvégén gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt a kecskeméti Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely.