MÉDOSZ kitüntetések

2014. június 17. 09:10
Bensőséges ünnepség keretében, a MÉDOSZ szigligeti vendégházában adták át az idei elismeréseket.
MÉDOSZ kitüntetések

Mint Asztalos Sándor elnök ünnepi beszédében kiemelte; "Joggal lehettek büszkék, mert ezt az elismerést társaitok felterjesztése alapján kapjátok, igazolva azt, hogy tudják, érzik, sokat tesztek értük, szükség van Rátok."

A Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezetének Országos Választmánya kiemelkedő szakszervezeti munkájáért MÉDOSZ Plakett kitüntetésben részesítette:

- Csiba Ákos kollégát

 

 

- Molnár Istvánné kolléganőt

 

- Mikusné Németh Ágnes kolléganőt

 

 

- MÉDOSZ Aranygyűrű kitüntetésben részesítette Bács Gábor kollégát

 

 

Szívből gratulálunk a kitüntetetteknek! További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Kitüntették kollégánkat!

2014. november 02. 16:57
Az MSZOSZ VIII. Kongresszusán kollégánk, Borhidi Gábor az MSZOSZ Érdemérem Aranyfokozatát vehette át.

Interjú a MÉDOSZ egyik kiemelkedő szakmai munkatársával

2014. április 30. 15:10
Az MSZOSZ 2014-ben ismét kiírta tagtoborzó pályázatát az előző évi sikerek láttán. Idén a MÉDOSZ is részt vesz benne, ennek kapcsán régi-új kollégák aktív részvételével próbálják meg a vállaltakat teljesíteni. Varga Ferenc, a MÉDOSZ oszlopos tagja is közéjük tartozik. Bár már nyugdíjas, lelkesedése, fiatalokat meghazudtoló munkabírása sokak számára követendő példa lehet. Mint szakszervezeti tag a Jégtörő Flottánál kezdte pályafutását 1963 nyarán, majd ősszel már bizalminak választották a Közlekedési és Szállítási Dolgozók Szakszervezeténél. 1968-ban lépett be az Agárdi Állami Gazdaságba, egyúttal a MEDOSZ-ba, illetve a mai nevén MÉDOSZ-ba. Azóta folytatja tevékenységét a szakszervezetnél. Most ő mondja el nekünk, miben látja a szakszervezetek hanyatlásának problémáját.