Mutatjuk a teljes hétvégi forgalomkorlátozási rendet

2023. augusztus 25. 15:19
A végéhez közeledik a budapesti atlétikai világbajnokság, de az előttünk álló hétvégén még jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban. Kovács Botond, a BKK Info munkatársa mondott el minden részletet az InfoRádióban.
 
Már zárva és így is marad szombat délután fél 1-ig a Bajcsy-Zsilinszky út az Andrássy út és a Podmaniczky utca között az atlétikai vb maratoni futószámához kapcsolódóan.
Mutatjuk a teljes hétvégi forgalomkorlátozási rendet
"Szombat hajnaltól 11 óráig, valamint vasárnap hajnaltól 12.30-ig lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között, a Teréz körutat a Király utca és a Podmaniczky utca között, a Károly körutat, továbbá az Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Alagút-Attila út-Apród utca-Ybl Miklós tér-Lánchíd utca útvonalat, a Szarvas teret, a Dózsa György teret és további keresztező útvonalakat szintén" - sorolta az InfoRádió megkeresésére Kovács Botond, a BKK Info munkatársa.
 
A Nádor utcát kétirányúsítják a József Attila utca és az Arany János utca között.
 
Vasárnap 21 órától hétfőn reggel 6 óráig lezárják majd az Andrássy utat a Dózsa György út és az Oktogon között, továbbá a Dózsa György utat a Podmaniczky utcától a Városligeti fasorig, illetve a Kós Károly sétányt és a Hősök terét.
Atlétikai VB logója.
Lezárásra kell még készülni továbbá a Nemzeti Atlétikai Központ környékén, a Soroksári út szervizútján, a Lechner Ödön fasor és a Hajóállomás utca között, valamint a Hajóállomás utcában a Kvassay Jenő úttól, a csepeli rakparton is egészen augusztus 28-án éjfélig.
 
Hétfő reggel 6 óráig egyébként le lesz még zárva Kacsóh Pongrác úti felüljárón a Városligetbe vezető sáv is, továbbá a Kós Károly sétány és a Hősök tere is.
atletikai_vb_mti
"Közösségi közlekedésnél nagyon fontos, hogy szombaton üzemkezdettől várhatóan aznap 11 óráig, valamint vasárnap üzemkezdettől várhatóan aznap 12.30-ig a 4-es és a 6-os villamos az Oktogon és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, ezen kívül pedig számos felszíni járat közlekedésében változásra kell készülni, így indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak a BKK Infón vagy a Budapest Go applikációban" - mondta még.
 
forrás: infostart.hu

Kapcsolódó cikkek

Most féláron lehet így lejutni a Balatonhoz: egy évben csak egyszer van ilyen, kár kihagyni

2023. július 20. 13:03
Július 22-én szombaton 41. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást, az eseményhez kapcsolódóan 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp állomásra, illetve onnan vissza. A kedvezmény az Ötpróba sorozat része, a felhasználás feltételei szerint a helyszínen bélyegeztetni kell a jegyeket.
 

Havazás: több utat is lezártak a Mátrában

2023. január 20. 12:32
A Mátra legmagasabb pontjain nemcsak számottevő eső, hanem helyenként 10-20 centiméternyi friss, magas víztartalmú, úgynevezett tapadó hó is hullott. A Magyar Közút lezárja a Kékestetőre vezető utakat, mert balesetveszélyesek.
 
Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű csapadék hullott Heves vármegyében is. A Mátra legmagasabb pontjain nemcsak számottevő eső, hanem helyenként 10-20 centiméternyi friss, magas víztartalmú, úgynevezett tapadó hó is hullott - közölte a Magyar Közút.