Nébih: NATUR PUR Bio kuszkuszt hívott vissza a Spar

2023. augusztus 09. 14:31
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahív egy kuszkusz terméket avas szaga (érzékszervi nem megfelelőség) miatt.
Nébih: NATUR PUR Bio kuszkuszt hívott vissza a Spar
A cég nemcsak visszahívja, hanem a forgalomból is kivonja az 500 grammos kiszerelésű SPAR NATUR PUR Bio kuszkuszt  - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih)  az MTI-vel.
 
A hivatal kéri a vásárlókat, hogy az L25112023-027-1 tételszámú, 2023. november 25-ei minőségmegőrzési idejű terméket ne fogyasszák el.
 
A SPAR üzletbe visszavihető a kuszkusz, amelynek az árát visszatérítik.
 
forrás: agrotrend.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Túl vagyunk a hazai diószüret felén

2023. november 02. 13:49
Csalódást keltően alacsonyan alakultak a terméshozamok. A várttól – akár jelentősen – elmarad az idei hazai diótermés – és az ára is.
 
A betakarítási szezon november közepén zárul, pontosabb értékelés akkorra várható. Dr. Apáti Ferenc, a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke kérdésünkre elmondta, hogy a tavalyi, súlyosan aszályos évhez képest idén jobb szezonra számítottak, hiszen bőven esett csapadék, és a tavaszi fagyok sem okoztak károkat a diósokban, illetve a szemek mérete is megfelelő.

Ízületi fájdalmaid vannak? Akkor ebből fogyassz sokat!

2024. július 17. 12:05
A bazsalikom figyel rá, hogy finomak legyenek az ételeid, és jó legyen az egészséged.
 
A bazsalikom nem véletlenül kapta a királyian illatozó nevet. Nem is lehetne jobban leírni, mi is jut eszünkbe először, amikor találkozunk a bazsalikommal, ezzel a finom és egészséges fűszer- és gyógynövénnyel. A bazsalikomot sok néven nevezhetjük. Lehet bazsalikusfű, buszujok, kerti bazsalikum, királyfű vagy német bors.