Nébih: NATUR PUR Bio kuszkuszt hívott vissza a Spar

2023. augusztus 09. 14:31
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahív egy kuszkusz terméket avas szaga (érzékszervi nem megfelelőség) miatt.
Nébih: NATUR PUR Bio kuszkuszt hívott vissza a Spar
A cég nemcsak visszahívja, hanem a forgalomból is kivonja az 500 grammos kiszerelésű SPAR NATUR PUR Bio kuszkuszt  - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih)  az MTI-vel.
 
A hivatal kéri a vásárlókat, hogy az L25112023-027-1 tételszámú, 2023. november 25-ei minőségmegőrzési idejű terméket ne fogyasszák el.
 
A SPAR üzletbe visszavihető a kuszkusz, amelynek az árát visszatérítik.
 
forrás: agrotrend.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Soha ne igyunk a felmelegedett vizes palackból!

2024. június 24. 13:40
Veszélyes lehet!
 
A nagy melegben talán még többször iszunk palackozott vizet, mint általában, és az is előfordul, hogy az időközben felmelegszik. Egy szakértő szerint azonban érdemes vigyázni a felmelegedett vizes palackkal, ugyanis árthat az egészségünknek – írja az origo.hu.

Kóstoltad már aszalva a fügét? Pedig nagyon finom!

2024. augusztus 05. 18:18
A füge már egyáltalán nem ritkaság a magyar kertekben, amelyhez az időjárásunk változása is nagyban hozzájárul. Az pedig egyáltalán nem furcsa, hogy sokan helyet adnak ennek az igazán finom gyümölcsnek a kertjükben és a tányérukon is, hiszen egy füge körülbelül 2 g rostot tartalmaz, segít az emésztőrendszert egészségesen tartani és alacsonyan tartja a koleszterinszintet is. Ha pedig sok a füge, akkor nem árt, ha tudjuk, hogyan tudunk raktározni belőle az ínségesebb időszakokra. Ekkor kerülhet képbe az aszalás.