Sokkoló baleset: a traktor leszakította a felsővezetéket

2024. augusztus 01. 14:09
A szikrázó elektromos vezetéktől lángra kapott a tarló.
 
Sokkoló baleset: a traktor leszakította a felsővezetéket
Kidöntött egy villanyoszlopot és leszakította a felsővezetéket egy mezőgazdasági munkagép hétfő délután Kadarkút közelében – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
 
Hozzátették, hogy a szikrázó elektromos vezetéktől lángra kapott és fél hektáron égett a tarló, amit a kaposvári hivatásos és a kadarkúti önkormányzati tűzoltók oltottak el.
 
Az eset során a traktornak és vezetőjének nem esett baja, a környező településeken azonban a helyreállításig nem volt áram – írták.
 
Forrás: katasztrofavedelem.hu
 
A villamos hálózatok közelében végzett mezőgazdasági munka veszélyeiről szóló cikkünket itt olvashatod.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Letarolta Magyarországot a reggeli vihar

2023. július 13. 12:40
Csütörtök hajnalban erős vihar vonult végig Magyarországon, és reggeli elérte a fővárost is. Több helyen fotók is videók is készültek róla.
Az Országos Meteorológiai Szolgála a vihar előtt figyelmeztetett arra, hogy erős szél, jégeső és felhőszakadás várható az ország területének jelentős részén - írják az index.hu-n. 
 

Ülésezett a Nemzeti ILO Tanács

2024. szeptember 16. 14:28
2024. szeptember 13-án ülésezett ismét a Nemzeti ILO Tanács (NILO), mely tárgyalt a sztrájkjoggal kapcsolatos jogi eljárásról, a budapesti ILO iroda költözéséről, és véleményezte kormányok által az ILO egyezményekben foglaltak megvalósulásáról írt nemzeti jelentéseket.