Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

2024. július 25. 15:26
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő – köztük több Balaton-közeli – csatlakozott az ország minden részéből.
Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton
A fürdőszövetség az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében ismerteti: másfél évtized alatt hagyománnyá vált, hogy a strandok színvonalas programokkal várják az éjszakai fürdőzés kedvelőit, várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.
Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton
A családokra számítva már napközben lesznek gyermekprogramok, így például arcfestés és csillámtetoválás, bohóc, animációs játék, légvár és óriásbuborék-varázs, cukorkaágyú, csúszdaverseny.
 
A nagyobbakat buli várja: strand-, pool-, koktél-, lufi- és habparti, zene és tánc minden formában, például dj show, retró diszkó, zumba, brazil és latin tánc, salsa a vízben. Igazi attrakciónak ígérkeznek az éjszakai szaunaszeánszok, a strandmozi, a tűzzsonglőr és a különleges zenés lézer show.
Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton - Hírnavigátor
A Strandok éjszakája akcióban részt vevő fürdők az aznapi nyitvatartást maguk alakítják ki. A strandok többsége ezen a napon éjfélig nyitva lesz, akad  olyan hely is, ahol hajnali 1-ig vagy akár 2-ig lehet majd bulizni. Több helyszínen kedvezményt is nyújtanak a fürdők az éjszakai strandolásra érkezőknek.
 
A programhoz csatlakozott fürdők teljes listája  ezen az  oldalon található.
 
Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva közel 250 gyógy- és élményfürdő működik.
 
Forrás: Hirbalaton.hu

Kapcsolódó cikkek

Gazdasági okokra hivatkozva sorra zárja be bázisait a Wizz Air

2023. január 12. 13:59
A Wizz Air január 25-én megszünteti walesi bázisát és az összes onnan induló járatát is. A romániai Bákóban található bázis bezárását január 10-én jelentették be, de az olaszországi Bariban működő bázis is megszűnik február 16-tól.
A Wizz Air UK már tavaly nyáron drasztikusan csökkentette a walesi fővárosból induló járatok számát, most azonban bejelentette a bázis bezárását is. A diszkont-légitársaság január 25-én végleg kivonul Cardiff repülőteréről, és megszünteti a két utolsó járatot is, amelyet onnan indítottak Milánó és Bukarest felé – írja az airportal.hu.

Két új tanösvényen sétálhatunk szívünk egészségéért

2024. január 15. 16:53
A Bakonyerdő és a Mecsekerdő is hozzájárult egy-egy kardiotanösvény létesítéséhez, amelynek az ötletgazdája a Budapesti Szent Ferenc Kórház.