Kapcsolódó tartalmak: átszervezés

Hír: Megkezdődött az MVH átszervezése

2016. október 10. 08:31
 
Jogutódlással szüntetik meg az MVH-t, de emiatt nem kerül veszélybe az agrártámogatások jövő évi kifizetése. Az illetékes tárcák az Európai Bizottsággal közösen hatékonyan dolgoznak azért, hogy az átszervezés minél rövidebb idő alatt, zökkenőmentesen megtörténjen. Az MVH sikeres átalakítása érdekében Brüsszel minden segítséget megad. A cél az, hogy az átalakításnak köszönhetően a gazdálkodók egyszerűbben, átláthatóbban és időben juthassanak hozzá az őket megillető támogatásokhoz– közölte a Lázár János vezette Miniszterelnökség.

Hír: Így alakul át az OKJ a következő tanévtől

2019. november 08. 09:40
 
A 2020/2021-es tanévtől átalakul a magyar szakképzési rendszer. Az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) található alapszakmák száma jelentősen csökken, és tanfolyami formában nem, csak iskolarendszerben lehet majd őket tanulni. A szakgimnáziumok és szakközépiskolák új néven működnek tovább.

Hír: Így szervezték át a Magyar Turisztikai Ügynökség irányítását

2022. augusztus 03. 09:07
 
Szakmai találkozóra hívta a turizmus-vendéglátás ágazat érdekképviseleteinek vezetőit és a kiemelt partnereit a Magyar Turisztikai Ügynökség, hogy bemutassa a társaság új szervezeti struktúráját és vezérigazgatóját.