Kapcsolódó tartalmak: Feldman Zsolt

Hír: A GAZDÁLKODÓK NEM ESHETNEK ÁLDOZATUL A BRÜSSZELI REFORMOKNAK

2021. június 16. 07:40
 
A közös agrárpolitika jövőjéről szóló lisszaboni tárgyalások az agrárminiszterek közötti egyetértéshez vezettek - mondta el Facebook videójában Lisszabonban Feldman Zsolt, az AM mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Hír: 1500 milliárd forint: ennyivel kap több pénzt a tervezettnél a magyar mezőgazdaság

2022. március 02. 08:53
 
A háromszorosára emelt a vidékfejlesztési támogatások a gyakorlatban egy olyan óriási lehetőséget adott a hazai agrárium szereplői számára, amely lehetővé tette, hogy 1500 milliárd forint értékben írjon ki pályázatokat a tervezett forrásokon felül - mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Hír: Megtudtuk: nyilvánossá vált a KAP-hoz kapcsolódó magyar stratégiai terv

2022. március 09. 10:14
 
Magyarország az elsők között nyújtotta be az Európai Bizottsághoz a Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Tervét. A következő hónapokban kétoldalú tárgyalások zajlanak a dokumentum végleges tartalmáról. A hivatalos bizottsági jóváhagyást kihirdető uniós határozat 2022 második félévében jelenhet meg - tájékoztatott az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Hír: Kulcskérdés az élelmiszer-ellátás biztosítása

2022. április 07. 13:32
 
Az élelmiszer-ellátás biztonságát semmi nem veszélyeztetheti, ezért az agrártárca kiemelt figyelemmel kíséri a gabonapiac helyzetét - jelentette ki Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár a Portfolio Agrárium 2022 konferenciáján, szerdán, Kecskeméten.
«12»