Kapcsolódó tartalmak: MaSZSZ

Hír: A MaSZSZ elvárásai

2014. március 21. 18:06
 
Milyen legyen Magyarország következő 4 éve?
A Magyar Szakszervezeti Szövetség elvárásai a következő kormánnyal szemben.
 

Hír: Nők és férfiak közötti bérkülönbség felszámolása - Kampányt indítana a Magyar Szakszervezeti Szövetség

2016. augusztus 17. 07:54
 
Országos kampányt indít a nők és férfiak közötti bérkülönbség felszámolására a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) - jelentette be Kordás László elnök Budapesten, a Bérkülönbség - nem csak pénz elnevezésű konferencián.

Hír: Szakszervezeti majális a Városligetben

2018. május 02. 08:59
 
A szakszervezeteknek meg kell újulniuk és erősödniük - hangsúlyozta Nagy Viktória, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) Ifjúsági Tagozatának elnöke kedden, amikor a Városligetben a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ), a SZEF és az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) vezetői megkoszorúzták az első magyarországi szabad majális emlékkövét.

Hír: Lakáskassza: megint a saját polgárait rövidíti meg a kormány

2018. október 18. 13:00
 
A kormány a saját állampolgárai érdekeit figyelmen kívül hagyva hoz – általában minden egyeztetés nélkül – döntéseket. A Magyar Szakszervezeti Szövetség álláspontja szerint ilyen a lakástakarék-pénztári betétek állami támogatásának megszüntetése is.

Hír: Három évre nőne a munkaidőkeret, tiltakoznak a szakszervezetek

2018. november 22. 07:27
 
Elfogadhatatlannak tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) azt a fideszes egyéni törvénymódosító javaslatot, amelynek értelmében három évre emelnék a munkaidőkeret elszámolását, az ügyben Kordás László, a szakszervezet elnöke kezdeményezte a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórum (VKF) soron kívüli összehívását – közölte a MaSzSz szerdán az MTI-vel.

Hír: Nagy tüntetés lesz a "rabszolgatörvény" miatt

2018. november 28. 07:59
 
Demonstrációt hirdetett a Magyar Szakszervezeti Szövetség december 8-ra – nyilatkozta a szervezet elnöke az ATV Híradójának.

Hír: Áder küldje vissza az Mt.-módosítást – kérik a szakszervezetek

2018. december 13. 08:03
 
A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) nyílt levélben fordult Áder János köztársasági elnökhöz, azt kérve, alkotmányos jogkörével élve küldje vissza megfontolásra a munka törvénykönyvét érintő módosításokról szerdán elfogadott, „rabszolgatörvényként” emlegetett előterjesztést.

Hír: Kordás László: Hitet és reményt ad a dolgozóknak az Audi példája

2019. február 01. 10:22
 
Csütörtök este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség(MASZSZ) elnöke, ahol többek között arról is beszélt, hogy az audisok szerdán este véget ért bérharcának tükrében milyen sikereket érhetnek el a többi ágazat szakszervezetei.

Hír: Tisztújító kongresszus a MASZSZ-nál: a vezetők maradnak, de harcosabb szakszervezetet ígérnek

2019. február 22. 08:21
 
Bizalmat szavaztak a Magyar Szakszervezeti Szövetség tisztújító kongresszusán az eddigi elnöknek és az alelnöknek is. A szervezet vezetésében tehát nincs változás, de mindketten szélesebb körű összefogást, még határozottabb és harcosabb fellépést ígértek a munkavállalók érdekeinek képviseletében.

Hír: Határnyitás az érdekvédelemben

2019. május 10. 09:39
 
Németországban erősíti kapcsolatait a MASZSZ
«12»