SIRHA 2014
Részletek
Élelmiszeripar, Sütő-, és Cukrászipar; Szálloda- és Vendéglátóipar és a Gasztronómia új Nemzetközi Szakkiállítása. |
|
Esemény időpontja: | 2014-03-10 10:00 - 2014-03-12 18:00 |
Helyszín: | 1101 Budapest Albertirsai út 10. A épület |
|
|
Részletes információk: | |
Sirha – 2014 Pékrend - Program tervezet: Március 10. · 1000 – 1045 Michelincsillagos éttermek,különleges pék termék kínálata- Onyxétterem,különleges pékárú kínálata-SzöllősiNorbertpékmesterbemutatójaakreatív konyha fórum rendezvény keretében · 1100 – 1300 HÍR termék, bemutató sütés– Magyar Pékek Fejedelmi Rendje (Turi Tibor /Nagykőrös/ – rongyos kifli; tepertős pogácsa; orosházi banán; paprikás kifli; kulcsos kalács) – Csendesné Dolinay Margit: Ostoros kalács nem csak az ünnepi asztalon - Szegediné Fritz Ágnes tájékoztatója HÍR gyűjtemény szerepéről – Vidékfejlesztési Minisztérium · 1300 – 1400 Ollé Sándor Bio pékmester– Piszke ÖKO Kft. · 1400 – 1500 Természetes étrend a Paleolit termékcsaláddal– m-GEL Hungary Kft. bemutató sütés és szakmai fórum · 1500 – 1700 Egészséges táplálkozás péksüteményekkel: azték zsályás kenyér; malátás kenyér; briósok- BAKELS bemutató sütés és szakmai fórum – HÍR termék, bemutató sütés – Magyar Pékek Fejedelmi Rendje 1000 – 1700 Kávé – Teaház (vendéglátás: Szent-Györgyi A. Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium; Ajka) – szakmai vendégeknek - Napi kenyérkóstolók - HÍR péksütemények kínálata Március 11. · 1000 – 1130 Speciális péksütemények, rozsból, búzából készült sütemények és snack-sütemények – Backaldrin Hungária Kft. bemutató sütés és szakmai fórum · 1000 – 1130 „ A házi mindent visz – kóstolja meg a sütőasszonyok réteseit” - Házi rétes nyújtás és sütés Kelet- és Nyugat magyarországi rétes variációk · 1100 – Magyar hagyományok a cukrászatban – KolonicsZoltán, a Gerbeaudcukrászda,fő cukrászánakrétes variációi · 1130 – 1330 HÍR termék, bemutató sütés– Magyar Pékek Fejedelmi Rendje (Gulyástóth István és Egri Szakképző iskola – tepertős pogácsa; sós kalács; sós perec) - Fehér Ilona kézműves száraztészta készítő
· 1330 – 1500 o Az igazi pozsonyi kifli története- Földes Róbert (Szlovákia) o Erzsébet kalács története; hagyományos kovászos kenyér; Bocskor István (Erdély, Csíkszentmárton) o Fehér Ilona kézműves száraztészta készítő bemutatója · 1500 – 1700 Reneszánsz bemutató sütésés szakmai fórum - Pláner Lajos (Ipso Facto Alapítvány) - Fehér Ilona kézműves száraztészta készítő 1000 – 1700 Kávé – Teaház (vendéglátás: Szent-Györgyi A. Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium; Ajka) – szakmai vendégeknek - Napi kenyérkóstolók - HÍR péksütemények kínálata Március 12. · 1000 – 1200 Minőség és újdonság a sütőiparban - 25 éves az IREKS STAMAG KFT. - bemutató sütés és szakmai fórum · 1200 – 1400–„Ha már csepeg az eresz” – hagyományos kézi dagasztás Pékrend HÍR termék, bemutató sütés – Magyar Pékek Fejedelmi Rendje (Nagy Zsuzsánna Anikó rendfői tanácsnok és Csóti Erika /Pécsvárad/ – rongyos kifli; kulcsos kalács; orosházi banán) · Tájékoztató a „2013-2014. évi Hungarikum pályázatok szerepéről, jelentőségéről” – dr. Kisérdi Imola Vidékfejlesztési Minisztérium
· 1400 – 1700Sütőipari HÍR termékek innovatív előállítása, kínálata 1000 – 1700 Kávé – Teaház (vendéglátás: Szent-Györgyi A. Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium; Ajka) – szakmai vendégeknek - Napi kenyérkóstolók - HÍR péksütemények kínálata Együttműködő partnerünk a technikai megvalósításban: Re.Go & H.T. Kft - Budapest, Ireks Satamag Kft. - Komárom 2014. március 10.-12. Kapcsolattartás: Nardai Attila (Magyar Pékek Fejedelmi Rendje) +36 30 637 4044 További információk: /feltöltésre kerülnek/
|
|
Kapcsolódó címkék:élelmiszeripar, gasztronómia, sütőipar, cukrászat |
|