Az Agrotrend csoport kezdeményezésére létrejön a Nemzet Gazdásza cím

2023. november 09. 13:26
A Nemzet Gazdásza a Magyar Nemzet olyan erkölcsileg feddhetetlen gazdálkodó szakembere, aki gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, munkáltatói viselkedésével, technológiai színvonalával, innovációival, társadalmi szerepvállalásával a Nemzet számára maradandót alkotott. Gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, üzleti viselkedésével gazdatársai és a Nemzet előtt példaként áll.
Az Agrotrend csoport kezdeményezésére létrejön a Nemzet Gazdásza cím
A Nemzet Gazdászai 21-en lehetnek, melyből 6 fő határon túli magyar gazdálkodó (az elcsatolt országrészekből 1-1 gazda). A Nemzet Gazdásza cím viselői, mint a nemzet nagyjai, időnként véleményt alkothatnak, testületileg is és személyesen is. Médiacsoportunk és támogatóink tanácsadói lehetnek, akik az agrárpolitika, a támogatási rendszer, de akár a törvényalkotás folyamatait is véleményezhetik, akár javaslattétellel is fordulhatnak testületileg Fővédnökeink felé.
 
Támogatóink rendezvényeire természetesen meghívhatók, reménységünk szerint örömmel csatlakoznak majd jó ügyek mellé és a Magyar Nemzet büszkeségei lesznek.
 
A kezdeményezés videója itt megtekinthető.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Sztrájkolnak a Ryanair pilótái, több mint 80 járatot töröltek Belgiumban

2023. augusztus 14. 17:37
A brüsszeli Charleroi repülőtéren 88, augusztus 14-én és 15-én induló vagy érkező Ryanair járatot töröltek az ír diszkont légitársaság pilótáinak sztrájkja miatt – írta a The Brussels Times hírportál.
A Ryanair belgiumi pilótái és a fapados légitársaság között zajló nézeteltérés miatt ezen a nyáron kétszer is sztrájkba léptek a dolgozók: egyszer a július 15-16-i hétvégén, amikor mintegy 120 járatot töröltek, majd július 29-30-án, ami közel száz járatot érintett.

Jelentősen csökken a földgáz ára, megérezheti a pénztárcánk

2022. november 14. 11:23
Az egyik legnagyobb befektetési bankház, a Goldman Sachs előrejelzése szerint az európai határidős földgázárak harminc százalékkal csökkenhetnek a következő hónapokban. Amennyiben tartósan esnek a tőzsdei árak, azt a magyarok pénztárcája is megérezheti.