Ellenfél nélkül

2015. november 27. 08:59
Mészáros Lőrinc ártatlan áldozat, a kormány a bűnös, aki ezt az egész földárverést kitalálta, ez az egész bűzlik, mint a trágya, nem átlátható a rendszer, azt sem lehet tudni, kik vásárolnak földet - ezt Sallai R. Benedek mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az LMP országgyűlési képviselője szerint sok árverésre be sem engedik az LMP képviselőit.

Az interjú az alábbi lineken tekinthető meg:

 

http://www.atv.hu/videok/video-20151126-sallai-r-benedek-eb

 

Forrás:

http://www.atv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn lejár egy határidő – több ezer termelőt érint

2021. január 28. 13:39
Idén – mivel a megszokott január 31-i határidő vasárnapra esik – február 1-jéig kell beadni a gazdálkodási napló egyes adatait (web-GN) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnak (NÉBIH). Eddig a több mint 22 ezer érintett megközelítőleg kétharmada tett eleget az adatszolgáltatási kötelezettségnek. A február 1-jei határidő jogvesztő, az adatszolgáltatás elmulasztása akár a támogatás 30 százalékának levonásával is járhat. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászai segítséget nyújtanak a web-GN benyújtásában.

Ingyenes agrárhitel, adómentes bérköltség

2020. április 24. 08:15
Az Orbán-terv a sörfőzdéken is segíthet, ezek a leginkább sújtott ágazatokba tartoznak, bevételük kilencven százaléka a vendéglátóiparból származik, és tartalékaik sincsenek