Erdei jogsértések megelőzése

2021. április 14. 07:54
VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. erdészeti és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti szakszemélyzete 2021. április 10-én ellenőrzést tartott Hajmáskér és Várpalota lőtéri erdőterületein.
Erdei jogsértések megelőzése

Az ellenőrzés célja elsődlegesen az erdőterületen jogosulatlanul tartózkodók ellenőrzése volt, az illegális terepmotorozás, quadozás, offroadozás visszaszorítása érdekében.

 

 

 

A technikai sportok engedély nélküli gyakorlása az erdőtalajt, az élővilágot, az erdő látogatóit és a vadászat eredményességét egyaránt veszélyeztetik!

 

Az erdőkben elkövetett jogsértések megelőzése érdekében rendszeresen számítani lehet összehangolt ellenőrzésekre, kiemelten a lőtéri területeken.

 
www.fataj.hu
(VERGA Zrt)

Kapcsolódó cikkek

Az Európai Bizottság az erdők védelme érdekében írt ki intézkedési tervet

2019. augusztus 07. 08:34
Az Európai Bizottság átfogó intézkedési tervet fogadott el a Föld növényvilágának 80 százalékát kitevő erdők védelme és helyreállítása érdekében, ezzel igyekszik támogatni a világ népességének mintegy negyedének a megélhetését, illetve az éghajlatváltozás elleni küzdelem uniós erőfeszítéseit is.

2021-ben nem nagyon lesznek faipari és erdészeti szakvásárok

2021. május 20. 11:24
Ligno már régen nincs, az Agromash virtuális volt, a Construma és Otthon Design az idén virtuális lesz, az innoLignum-Sopron 2022-ben lesz legközelebb. Most a HOMAG élő közvetítés érdekes május végén.